ОБЕМНИ БУКВИ АПТЕКА КАФАРМА

11.09.2020г.

Описание: Обемни букви АПТЕКА КаФарма са изработени от алурапиден профил с борд 100мм и лице от плексиглас 3мм. Гръб от 10 мм PVC плоскост и вътрешно LED осветление. Цветно транслуцентно фолио. Монтажът се извърши в град Харманли.

Светещи обемни букви

Светещите обемни букви са гаранция за атрактивност и представителност. С тях можете да добавете елемент на изтънченост и индивидуалност към вашия бизнес. Тези 3D знаци се предлагат в голямо разнообразие в зависимост от използваните материали и техники. Разбира се има много фактори, който играят роля при окончателния вариант за изпълнение, затова и всяка поръчка е индивидуална сама по себе си. Най-важно за нас е Клиентът да остане доволен! Нашата важна задача е да предложим решение, максимално близко до представата на клиента, което да може да се изпълни технологично и разбира се да е съобразено с бюджета и нуждите на бизнеса му.

Разнообразието на използваните материали и технологии е голямо, неръждаема стомана, алуминий, акрилни /плексиглас/ и композитни материали /еталбонд/. При осветяването също има различни методи и варианти. Един знак може да се освети вътрешно чрез LED модули или лента, неон, луминесцентни лампи, както и външно /чрез прожектори или друго тяло например/. А самото осветяване може да бъде: само на лицето на знака, на лицето и борда или задно, което се нарича още контра-ажурно светене. Възможни са и комбинации от задно и предно светене например.

Най-общо обемните букви могат да се разделят на няколко вида:

  • Не светещи обемни букви– не светещите обемни букви се прилагат в случаи, когато надписа или табелата ще бъдат осветени допълнително, чрез външно тяло или просто не изискват осветяване. При това положение сенките, които падат от обемните букви и символи подчертават релефа им.
  • Светещи обемни букви – пасивен борд– При тези букви осветяването е поставено в самата буква и лицето й свети. В различните случаи буквите се изготвят от различни материали, но най-често за лицето се използва плексиглас, а за борда твърдо ПВЦ, алуминиев профил /алурапид/ или алуминий. Тези букви са с пасивен борд – борда или канта на буквата не свети, свети само лицето.
  • Светещи обемни букви – активен борд– Различното при тези букви е, че за борда на буквата отново се използва плексиглас, така самият борд също пропуска светлина и свети по същия начин както и лицето.
  • Контра-ажурно светещи букви – когато светещите модули или лента са поставени на гърба на буквата. Получава се красиво ореолно светене. Този метод на задно осветяване е предпочитан при интериорни надписи, тъй като не е натрапчив и не дразни окото.

Резултатът е триизмерен знак с визуално въздействие, който привлича окото на минувачите. 3D обемни букви може да се използва както на закрито, така и на открито в много области – хотели, ресторанти, търговски центрове, училища, болници, офиси, аптеки и магазини, денонощни обекти и др.

Клиент: Аптека КаФарма – гр. Харманли

Партньор:

Оценете тази страница