ОБЕМНО ЛОГО FAMILY SHOP

15.09.2020г.

Описание: Обемно лого за нов обект на Family Shop – в гр. Костинброд. Логото е изработено с огледален алурапиден профил, лице от плексиглас и транслуцентно цветно фолио. Гърба на обемното лого се изрязва от PVC плоскост с дебелина 10 мм, върху която се подреждат LED модули за вътрешно осветяване. Монтаж, върху метална конструкция.

Обемно лого и обемни реклами

Mогат да се категоризират като външни и вътрешни /интериорни/. Основният източник на информация и комуникация с потребителя е лицето на рекламата /табела или обемни букви/. Лицето на една светеща реклама се изработва от плексиглас или винил за задно осветяване. Изображението върху лицето на обемното лого, пък се изпълнява чрез директен печат или със самозалепващо фолио. Това са материали, които позволяват добър контраст и различни възможности от към дизайнерска гледна точка.

LED Модули за обемни реклами

Фирма Фарко използва изключително висококачествени и мощни LED модули на корейския производител GOQ с вграден чип Samsung 2835. Осигуряват изключително ярко и равномерно осветяване за всякакъв вид светеща реклама. С водозащита IP68 и 3 години пълна гаранция. Има варианти за осветяване на плитки обемни букви и табели, също така и на големи рекламни площи.

Обемно лого от плексиглас

Фирма Фарко използва широко в производството си екструдирани плексигласови плоскости. Като лица и бордове на обемни букви, релефни букви, табели и стойки от плексиглас, индивидуални детайли, светещи тотеми и др..

Плексигласът е неизменна част от светещите реклами със своето качество да разпръсква светлината. Често се използва и прозрачния плексиглас  като борд на интериорни обемни лога. От плексиглас се изработват реклами като дисплеи, релефни букви и лога, влагане в прорязани детайли и др.

Клиент: Family Shop

Партньор:

Оценете тази страница