СВЕТЕЩИ РЕКЛАМИ

Светещи реклами FARCO – лидер на пазара с над 20 годишен опит в сферата на Светещите реклами. Ефектна реклама за вашия бизнес. Дизайн, проектиране, производство, доставка и монтаж на светеща реклама. Покриваме всяка крачка от идеята и необходимостта до реализацията и монтажа на изделието. Гаранция за професионализъм и качество.

Светещите реклами, могат да се категоризират като външни и вътрешни /интериорни/. Основният източник на информация и комуникация с потребителя е лицето на рекламата /табела или обемни букви/. Лицето на една светеща реклама се изработва от плексиглас или винил за задно осветяване. Изображението върху лицето пък се изпълнява чрез директен печат или със самозалепващо фолио. Това са материали, които позволяват добър контраст и различни възможности от към дизайнерска гледна точка.

Фирма Фарко използва изключително висококачествените и мощни LED модули на корейският производител GOQ с вграден чип Samsung 2835. Осигуряват изключително ярко и равномерно осветяване за всякакъв вид светеща реклама. С водозащита IP68 и 3 години пълна гаранция. Има варианти за осветяване на плитки обемни букви и табели, също така и на големи рекламни площи.

Ако искате да получите добър резултат е необходимо да получите професионална консултация. Фирма Фарко разполага с екип от професионалисти на всяко ниво от реализацията на светещи рекламни съоръжения. От дизайна, проектирането и узаконяването до изработката, доставката и монтажа на Вашата реклама.

.

Светещи реклами се използват както за външна, така и за вътрешна реклама. Те са не само атрактивни и красиви, но и лесно забележими. Поради тази причина са най-ефективният начин да покажете на минувачите къде се намирате и какво предлагате.

Различните видове светещи реклами (цени – при запитване) са подходящи за различни места, цели и бюджети. Във FARCO можете да получите не само консултация по отношение на вида и размера на подходящите за вас светещи реклами, но и професионален дизайн, качествена изработка и монтаж на съоръжението. Така за вас остава само да наблюдавате как вашите впечатляващи светлинни съоръжения да работят за вас и привличат клиентите ви.

От гледна точка на дизайна и изработката можем да създадем за вас стотици разнообразни модели светещи реклами. Ето какви могат да бъдат те в общи линии.

Светещи реклами – обемни букви

светещи реклами цени 1

Светещи реклами – Валдом

Този вид светещи реклами представляват надпис от отделни осветени букви. Самите съоръжения обикновено представляват сбор от кутии с формите на съответните букви, които могат да бъдат с лице от плексиглас или отворени. Тези светещи реклами (цени – при запитване) могат да бъдат осветявани по различни начини – да свети само лицето, да свети цялата буква или да бъде фоново осветена, тоест светлината да се излъчва зад буквата и да създава приятен фон, на който съответните букви да изпъкват. Самите осветителни тела също могат да бъдат различни – неонови, флуоресцентни, LED и др.

С такива светещи реклами (цени – при запитване) може да се изпише името на заведението, магазина, фирмата и др. Те могат да бъдат с различни размери и шрифтове, така че в крайна сметка да пресъздават точно логото ви. Светещи реклами от обемни букви да бъдат поставяни навсякъде – на стена, на покрив, на тотем, в интериора или екстериора на сградата.

Покривни светещи реклами (цени – при запитване)

Покривните светещи реклами са предназначени да бъдат забелязвани отдалече. Обикновено се поставят на сгради, отдалечени от трафика и с добра видимост към покрива. Покривните светещи реклами могат да бъдат изработени по няколко технологии – като обемни букви, обемни табла, светещи табели и др. Заради мястото, на което се монтират, покривните светещи реклами трябва да имат доста големи размери, много добро осветление и прецизен, контрастен дизайн – само така могат да бъдат забелязани и разчетени от далечно разстояние. Поради големия си обем и тегло, покривните светещи реклами (цени – при запитване) изискват и специфично място за монтаж – покривът трябва да бъде достатъчно здрав, за да издържи тежестта на конструкцията и натоварването при вятър или други неблагоприятни климатични условия.

светещи реклами цени 2

Светещи реклами – Мегатрон

Разнообразието, което можем да постигнем при покривните светещи реклами (цени – при запитване), е наистина забележително – на практика няма вариант, който да не може да бъде направен, освен ако не е в разрез с техническите изисквания, касаещи съоръжението.

Светещи реклами – тотеми

Тотемите са особен и забележителен тип светещи реклами (цени – при запитване). Те се поставят на самостоятелна конструкция на земята в близост до обекта, който рекламират. Задачата на тотемните светещи реклами е да информират и насочват минувачите към бизнес обекта, но често се използват и за промотиране на цени и продукти, както и за изброяване на дейности в обекта. Обикновено се използват за големи търговски обекти – хипермаркети, бензиностанции, търговски центрове и др.

Тотемните светещи реклами (цени – при запитване) имат големи размери и често са на пътя на минувачите, а не високо по фасадите. Това ги прави лесно забележими и изключително ефективни като начин на промотиране.

В зависимост от особеностите на мястото, тотемните светещи реклами (цени – при запитване) могат да имат различни размери и за изработката им да бъдат използвани различни техники. Конструкциите, на които се закрепват този тип светещи реклами, могат също да бъдат различни според спецификата на мястото и изискванията за безопасност при монтиране на съоръжението.

Неонови светещи реклами (цени – при запитване)

светещи реклами цени 3

Светещи реклами – Nuvei

Неонът е толкова популярен, че самата дума „светещи реклами” обикновено се свързва именно с него. Неоновите осветителни тела излъчват интензивна светлина в ярки цветове, която лесно привлича окото в тъмните часове на денонощието и е наистина атрактивна.

Въпреки че не е подходящ за всички светещи реклами (цени – при запитване), неонът може да бъде включен в голяма част от тях. Най-често срещани са класическите надписи с открит неон – неоновата тръба е извита в надпис, който е монтиран директно върху плоскост или стена. Те са елегантни и фини, което ги прави подходящи за ниско разположение върху фасади или за интериорни светещи реклами.

Неон може да се постави и в обемни букви и табла с различни размери.

Светещи реклами от еталбонд

Еталбондът е изключително подходящ материал за изработка на стилни светещи реклами (цени – при запитване). Той е красив, издръжлив на тежки атмосферни влияния и създаващ възможности от него да се изработят светещи реклами в различни цветове.

Еталбондът обикновено се използва за подложка на светещи реклами от букви, за лице на табели с прорязани надписи, за тотеми, за изработка на обемни букви.

Светещи реклами от плексиглас

светещи реклами цени 4

Светещи реклами – Tessi

Плексигласът е най-често използваният материал за изработката на светещи реклами (цени – при запитване). Той е здрав, устойчив на външни влияния, лесен за обработка и най-вече – прозрачен. Плексигласът може да пропуска различно количество светлина и така може да променя цялостната визия на различните светещи реклами. Освен това позволява да бъде произвеждан в различни цветове, което осигурява страхотно разнообразие в дизайна и изработката на светещи реклами (цени – при запитване).

От плексиглас се създават разнообразни светещи реклами (цени – при запитване) – обемни букви, дисплеи, табели с прорязване и т.н.

Интериорни светещи реклами (цени – при запитване)

Интериорните светещи реклами могат да служат като указателни знаци за посетителите на обекта, но могат и да се превърнат в стилна визитка на фирмата – част от интериора, която да задава цялостната атмосфера във фоайе, офис, чакалня или друго посещавано от клиенти място.

Интериорните светещи реклами (цени – при запитване) могат да бъдат произведени по всяка една от споменатите вече технологии. Те обаче трябва да бъдат съобразени с мястото, на което ще се монтират. От него зависи не само вида, а и размера, осветеността и стила на съответните светещи реклами.

Обикновено интериорните светещи реклами (цени – при запитване) са с по-малки размери, но когато са предназначени за просторни помещения като търговски центрове, зали, големи хотелски фоайета и др., размерите им могат да бъдат наистина внушителни.

Светещи реклами – обемни букви
Покривни светещи реклами (цени – при запитване)
Светещи реклами – тотеми
Неонови светещи реклами (цени – при запитване)
Светещи реклами от еталбонд
Светещи реклами от плексиглас
Интериорни светещи реклами (цени – при запитване)


4.8/5 - (9 votes)