Неонови реклами

НЕОНОВИ РЕКЛАМИ

Неонови реклами – незаменими, изключително красиви и забележими, с постоянен поток на ярка светлина, устойчиви на атмосферни условия и с много дълъг живот, през който запазват интензивността си на светене. Не случайно този тип външна реклама доминира със интензитет на излъчваната светлина, особено през деня. Тези реклами изграждат характерна и живописна нощна картина, изпълнена с настроение, разнообразие и насоченост.

Не всяка реклама е подходящо да се изработи от неон, но пък за нас е истинско предизвикателство да намерим решението. Главна роля играе избора на шрифт.
Неонои реклами – светещ неонов контур, описващ надпис или друга форма. Неон може да се използва и като по-обикновени елементи, например светещи линии или дъги, подчертаващи формата на сграда. Неоновия надпис може да бъде подчертан като за целта се използва подложка от алуминиева ламарина, еталбонд или PVC плоскост.

Открит неон

Когато неонът е поставен директно върху стена или плоскост, чрез дистанциращи крачета. Много модерно интериорно решение. При този вариант на използване на неон е необходимо да се помисли за скриване на проводниците и компонентите съпътстващи надписа.

Отворени букви с неон

Често се използват и така наречените отворени букви с неонов контур. Те представляват отворени алуминиеви букви /т.е. без лице/ в които се поставя неон. При този вариант на изпълнение има повече изисквания относно контура и размерите.

Затворени букви с неон

Този способ се използва, когато имаме голяма площ за осветяване, т.е големи букви. Използването на неон за осветяване на големи надписи е благоприятно, както от бюджетна гледна точка, така и с по-голям интензитет на излъчваната светлина.

Неоновите реклами имат допълнителното предимство, открояват се през нощта, като привличат вниманието на хората, дори когато обектът ви е затворен. Рекламите са блестящи и ярки, голяма част от тях са видими и през деня. За производството им може да се избира от богата гама цветове , диаметри на тръбата и различни видове основи. Възможно е да се изработват неонови надписи, лога на фирми, фигури, дъги, прави линии и др. Използват се управляващи контролери, за да са още по-забележими и по-атрактивни.

.

Неонови реклами

Да популяризирате и рекламирате бизнеса си в съвременната конкуренция на пазара е истинско предизвикателство. Всеки бизнес е в различна ситуация и разполага с различен бюджет, но има една и съща цел – да стане популярен и да просперира. Но добрите неонови реклами са винаги подходящо решение.

.

Неонови реклами – какво представляват

Неонови реклами 1

Неонови реклами – Beauty Bar

Добре познатите неонови реклами са изработени от специални осветителни тела – дълги стъклени тръби, пълни с разредени неонови газове и примеси, които започват да излъчват интензивна светлина при подаване на електричество.

Диаметърът на тръбите обикновено варира между 8 и 15 мм, а дебелината на стените им е 1 мм. За да се изработят неонови реклами, стъклените тръби се нагряват и огъват по специална технология.

Чистият неон излъчва оранжево-червена светлина. Различните цветове светлина за неонови реклами се получават чрез смесването на неона с други газове. Силата на светене може да се увеличи чрез прахово боядисване с цветен луминофор от вътрешната страна на тръбата.

Неонови реклами се изработват от далечната 1910 година, като първата от тях е запалена в Париж. И не е никак чудно, че тази технология се използва вече цял век – всички харесват страхотните, стилни и изискани неонови реклами, които продължават да имат своите предимства пред всички нови видове рекламни съоръжения.

Ненови реклами – видове

Неонови реклами 2

Неонови реклами – Live Music

Най-общо казано, можем да различим три основни вида неонови реклами:

  • Открити неонови реклами. Това са букви или символи, изработени директно от огънати неонови тръби в необходимия цвят, форма и размер. Те се прикрепват направо към стена или към добре подбрана плоскост, която да подсили ефекта от светлината и да създаде красив контраст и нощем, и денем. Използват се и за фасадна, и за интериорна реклама. Все пак трябва да се помисли как да бъдат скрити проводниците и електрическите елементи, които осигуряват функционирането на надписа.
  • Неонови реклами с обемни букви. При този вид неонови реклами неоновите тръби са поставени във вътрешността на обемни букви. Целта е да се създадат съоръжения с наистина големи размери, които да се виждат добре от още по-далечно разстояние – нещо, което понякога е невъзможно за постигане с тънките неонови тръбички. Неоновите тръби тук се използват предимно като източник на светлина вместо друг вид крушки, тъй като са икономични и дълготрайни.
  • Неонови реклами с отворени букви. В този вид неонови реклами тръбичките се поставят по ръбовете на обемни букви без лицеви плоскости. Така се създава неонов контур на буквите. Изискванията а контурите и размерите тук са малко по-високи.

Неонови реклами се използват често на входовете на магазини, ресторанти, казина, като им придават особен чар и несравним стил.

Всички неонови реклами предоставят нужната рекламна информация по стилен и атрактивен начин. Но употребата на неонови реклами е силно препоръчителна за стартиращ бизнес с по-нисък бюджет и дългосрочни планове за растеж.

Ето още няколко важни предимства на използването на неонови реклами.

Неонови реклами – висока издръжливост

Неонови реклами 3

Неонови реклами

Всички неонови реклами имат изключително дълъг живот – ако вашите спрат да функционират след 10 години, то най-вероятно имате проблем с кабелите, но не и със самите осветителни тела, тъй като те имат голяма издръжливост. Това означава, че вашият бизнес може да получи прекрасен компромис между цена и качество и чрез избора на неонови реклами да направи наистина изгодна инвестиция.

Неонови реклами – непретенциозни по отношение на електричеството

За да поставите неонови реклами, не трябва да отговаряте на някакви специфични условия. Те имат нужда от малко количество енергия, така че могат да се включат във всякакво напрежение.

Чрез използването на неонови реклами можете да спестите 70% от електричеството. Освен че са икономични, дългият им живот ги прави екологични, тъй като се сменят по-рядко, създават по-малко отпадък и по-малка нужда за производство.

Неонови реклами – гъвкавост

Всеки бизнес избира различни стилове и дизайн рекламни съоръжения според нуждите си. Но във FARCO произвеждаме широка гама неонови реклами с различни шрифтове, знаци, форми, размери и цветове, които на практика могат да отговорят на всички ваши нужди и изисквания.

Неонови реклами – атрактивност

Неонови реклами 4

Неонови реклами – The Comedian

Няма никакъв спор – всички неонови реклами изглеждат зашеметяващо през нощта. Те привличат окото и вниманието на всички минувачи. Ако инсталирате неонови реклами на входа на бизнес помещението си, те ще очароват и привлекат повечето хора. Освен това интензивността на светлината в тях е толкова висока, че се забелязват отдалече. В същото време тръбите в повечето неонови реклами се виждат добре и през деня и имат точно толкова привлекателен и стилен вид, колкото и нощем.

Неонови реклами – лесно инсталиране

Повечето неонови реклами са значително по-трудни за изработване, отколкото за монтиране. Не се изисква да покривате някакви особени изисквания, за да имате неонови реклами на фасадата си. Единственото, което трябва да направите, е да изберете красив дизайн и цвят, както и подходящ размер и място на монтажа, за да сте сигурни, че ще се виждат добре от всички близки и далечни минувачи.

Докато правите тези избори, можете да разчитате на професионалната помощ на нашите специалисти. Те ще ви дадат насоки и съвети как да избегнете евентуални грешки, след което ще създадат перфектния дизайн на вашите неонови реклами. След като произведем избраните от вас неонови реклами, ние ще ги монтираме на правилното място. За вас остава само в следващите десетилетия да се наслаждавате на красивите им светлини и на клиентите, които привличат за вас.

Неонови реклами – универсална употреба

Съвременните технологии позволяват да се създават неонови реклами във всякакви цветове и всевъзможни размери. Разбира се, има характерни технически особености, с които всички идеи за неонови реклами трябва да се съобразят, но въпреки това разнообразието е толкова голямо, че със сигурност ще успеем да създадем подходящи за вас съоръжения по начина, по който сте си ги представяли – красиви, елегантни, забележителни и дълготрайни.

Неонови реклами могат да се използват както за фасадата, така и за интериора на всяко бизнес помещение. Те изглеждат еднакво добре и на открито, и на закрито, и денем, и нощем. Това ви дава възможност да създадете хармония между екстериорния и интериорния дизайн на вашето бизнес помещение, без значение дали е офис, магазин, бар, дискотека, ресторант, аптека, хотел и т.н.

Тъй като нашите опитни специалисти са на ваше разположение, няма да има нужда да мислите за детайли по визията, техническите спецификации и монтажа на вашите неонови реклами. Ние ще свършим всичко вместо вас, при това в определения срок и с най-добросъвестна грижа за вас.

Неонови реклами – какво представляват
Ненови реклами – видове
Неонови реклами – висока издръжливост
Неонови реклами – непретенциозни по отношение на електричеството
Неонови реклами – гъвкавост
Неонови реклами – атрактивност
Неонови реклами – лесно инсталиране
Неонови реклами – универсална употреба

Хората, които търсят неонови реклами, търсят и: светещи реклами, обемни букви, външна реклама, рекламни табели, светещи надписи, светещи букви, рекламни тотеми, брандиране на витрини, брандиране на автомобили, рекламни надписи и светещи табели.

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 1 review)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Неонови реклами

References

Partners

Farco е лицензирана фирма за Светлиннa рекламa. Вътрешни и международни Светлиннa рекламa, както и професионално извършване на монтажни дейности.


За нас граници не съществуват в сферата на  реклами.

Интериорни Светлинна Реклама София. Планираме всичко изключително внимателно. Изработка, превозване Демонтаж/Монтаж на Интериорни Светлинни Реклами. Обадете се!

Държим най-вече на професионализма и качеството на услугите, които предлагаме: Интериорни реклами .
Нашата цел е да Ви предложим максимално ефективни решения.

Ние сме експерти в рекламата на вашата фирма.

Светещи Реклами София

Светещи Реклами България,

Лабораторно оборудване или Фабрично оборудване към новите ви помещения. Цялото електронно оборудване, като сървъри и модемни шкафове, се опаковат в специално проектирани кутии и се транспортират в превозни средства с пневматично окачване. Светлинна Реклама и табели.


Отпечатани извън дома са статични медии, разпределени по физически пространства. [13] Това са:

Въздушна реклама – Въздушната реклама включва теглене на банери чрез самолети с фиксирано крило, както и дирижабли като дирижабли и други въздушни надуваеми надуваеми плажове, събития и задръствания. [14]

Билборд велосипедът е нов тип мобилна реклама, в която моторът качва билборд с рекламно съобщение. Този метод е рентабилна, целенасочена и екологична форма на реклама.

Печатна реклама на мобилен билборд
Разпространение на брошури – Информационните дисплеи в обществени места за събиране като транспортни центрове, места за настаняване, центрове за посетители, атракции и търговски обекти са целенасочени начини за разпространение на високоефективни съобщения до целевата аудитория.  Този метод е малко по-различен от традиционния OOH, тъй като потребителят самостоятелно избира материала за съобщения и може да вземе това съобщение с тях.

Билборд

– билбордове (или бюлетини) обикновено се намират в силно видими [15] области с тежък трафик като бързи пътища, първични артерии и големи кръстовища. В бюлетини на САЩ обикновено са осветени. Рекламните произведения.Светлиннa рекламa

Oбикновено цифрово отпечатани върху големи мембрани с покритие от винил, често се “въртят” от оператора на открито. На няколко места в метрополисната зона, за да се постигне желаният обхват на населението, както е определено в договора за продажба.

С продължителен период на висока видимост рекламите на билбордовете осигуряват на рекламодателите значително влияние върху пътуващите. Това е най-големият стандарт от домашния рекламен формат, който обикновено се измерва на 14ftx48ft в общ размер.

Винилови прозорци, позволяващи използването на прозорци, на странична и задна реклама на алкохол в автобус в Берлин
Автобусна реклама – Утвърждаване на марката и генериране на бързо припомняне с експозиция в близост до мястото на покупка.

Показване на железопътни линии – Достига до затворена аудитория на луксозни крайградски пътници. Освен това, достига до обяд патрони, купувачи и бизнес професионалисти.

ComPark реклама – ComPark е устройство, използвано за реклама на паркинг; който е поставен върху паралелните линии на даден залив и е в състояние да получи незабавна експозиция от шофьорите. Които току-що са паркирали автомобила си. ComPark служи и като ръководство, което помага на шофьорите да се придържат към размера на мястото за паркиране.

Надуваем билборд – подобен на обикновения 2D билборд, но наложен на 3D обект. Най-добре се използва за продажба на физически продукти, а не за услуги. Икономичен подход, който е в състояние да постигне висока осведоменост за марката и да увеличи покупките на продукти.

Банерната реклама на лампата – колоните на лампата са разположени навсякъде, което позволява на рекламодателите и събитията да използват банери, за да насочват точно географските местоположения и да създават масивна рекламна осведоменост.

Мобилен билборд – Мобилните билбордове предлагат голяма степен на гъвкавост на рекламодателите. Тези реклами могат да бъдат насочени към конкретни маршрути, места или събития, или могат да бъдат използвани за постигане на насищане на пазара.

Специална версия е надуваемият билборд, който може да стои почти навсякъде. Този продукт може да се използва и за нощни филми на открито.

Плакат – Насочете местните аудитории с тези билбордове, които са видими за движението на автомобили и са идеални за въвеждане на нови продукти / услуги.

Маркетолозите използват плакати, за да постигнат рекламни цели и повишават осведомеността за марката, като поставят множество единици на стратегически места, като същевременно намаляват цената на хиляда импресии.

Това е стандартизиран формат на плаката, обикновено с размери 12’3 “x 24’6”; официално известен като 30-листов плакат.

Премиер панелът – панелите Premiere съчетават честотата и обсега на плакатната кампания с творческото въздействие на бюлетина.

Премиер квадратен – Ярката осветеност на горната и долната част на премиерния панел осигурява допълнително въздействие след потъмняване.

Улична реклама – Използването на настилки и улично обзавеждане за създаване на медийно пространство за марките, за да предадат посланието си на улицата с ценово ефективен подход.Светлинна Реклама

Рекламиране на такси

Рекламиране на такси – Рекламирането на таксита позволява на рекламодателите да подчертаят своите продукти, независимо дали са маркирани, или насочени послания, директно в области, където хората работят, пазаруват и играят.

Wallscape – Wallscapes са прикрепени към сградите и са в състояние да приемат голямо разнообразие от необичайни форми и размери. Светлинна Реклама

Тези реклами на билбордове са видими от разстояние и осигуряват огромно въздействие в основните зони на метрото.

Рекламиране на въздухоплавателни средства – Рекламата на въздухоплавателни средства включва брандиране на продукти или услуги във и извън самолета. Това включва опаковане на самолета с отпечатани SAVs, маркиране на багажни етикети, брандиране на бордната карта, брандиране на табла за маса и др.Светлинна Реклама

Други видове нецифрови реклами за ОХ включват дисплеи на летищата; дисплеи за транзит и автобус; дисплеи за облегалки за глава; Двустранни панели; младши плакати; и дисплеи за търговски обекти.

Оценете тази страница