РЕКЛАМНИ ТАБЕЛИ

Всеки физически бизнес има нужда от рекламни табели – за магазин, заведение, офис, корпоративна сграда или каквото и да е друго. Те са най-добрият начин да укажете присъствието си и да се откроите сред конкуренцията на място. Рекламни табели могат да бъдат изработени от различни материали по различни начини, да бъдат монтирани на всевъзможни места. Преди да решите от какви рекламни табели имате нужда, прочетете следващите редове и при нужда се консултирайте с наш представител.

.

Материали за рекламни табели (цени – при запитване)

рекламни табели за магазин

Рекламни табели за магазин – Family shop

Материалите, използвани за направата на табели, са наистина много – плексиглас, еталбонд, винил, алуминиева ламарина, стомана, инокс. Изборът на материал зависи в голяма степен от визията, която се цели, както и от мястото, на което ще бъдат поставени съответните рекламни табели (цени – при запитване).

Винилът дава възможност да се направи качествен пълноцветен печат на добра цена, но материалът не е от най-дълготрайните.

Плексиглас се използва предимно при осветени отвътре рекламни табели (цени – при запитване), тъй като е прозрачен и дава възможност светлината да премине през него. Върху него могат да се залепват изображения от фолио или да се прави директен пълноцветен печат – възможностите тук са наистина безкрайни.

Използването на еталбонд и метални плоскости при създаването на рекламни табели (цени – при запитване) дава изключителна дълготрайност на съоръжението, както и много стил. В тези материали могат също да бъдат прорязани надписи, през които да преминава светлина, и така се постига забележителен светлинен ефект.

Понякога в едни и същи рекламни табели (цени – при запитване) могат да се използват различни по тип материали. Това ги прави още по-уникални и открояващи се след конкуренцията.

Осветление на рекламни табели (цени – при запитване)

Всички рекламни табели се делят основно на светещи и несветещи. От своя страна, осветлението също може да се осъществи по няколко начина.

рекламни табели софия

Рекламни табели София – Skapto

Несветещи рекламни табели (цени – при запитване) могат да се изработят във всякакви големини и от всякакви материали – бонд, плексиглас, стоманени или алуминиеви листове, дърво, стъкло, шперплат и др. Те са по-евтино решение от аналогичните светещи рекламни табели. Използват се на места, където няма нужда съоръженията да се виждат и през нощта или където няма възможност да се използва електричество. Могат да се използват и на места, които са много добре осветени вечер.

Осветените рекламни табели (цени – при запитване) са два вида – с вътрешно или външно осветяване. Когато изработваме рекламни табели с вътрешно осветление, ние правим кутия, в която инсталираме LED или неонови лампи. Гърбът на табелата е непрозрачен, а лицето – от прозрачен материал (например плексиглас) или прорязан метален материал (алуминий, еталбонд и др.) Така през нощта те са два пъти по-ясно видими, отколкото денем.

Другият вид осветени рекламни табели (цени – при запитване) са с външно осветление, тоест в тях няма инсталирани осветителни тела. За сметка на това към тях се насочват външни прожектори, които ги осветяват през нощта. Тези рекламни табели са с по-ниска цена, но и с по-ниска ефективност, тъй като дори най-силните прожектори не могат да постигнат качеството на визията и интензивността на осветяването на другите.

И при двата вида светещи рекламни табели можем да добавим и реле, което да включва и изключва съоръжението в предварително зададени часове.

Дизайн на рекламни табели (София)

Когато създаваме дизайн на рекламни табели – за магазин, ресторант, офис и т.н., винаги се съобразяваме с всички необходими фактори: желанията и изискванията на клиента към рекламното послание, допустимия бюджет, стила на сградата, на която ще се поставят рекламни табели, възможностите за безопасен и ефективен монтаж, техническите изисквания за безопасност към съоръженията, спецификата на електрозахранването и др.

При създаването на дизайн на рекламни табели (София) нашите специалисти се стремят да постигнат абсолютна уникалност и съвършена естетичност, както и възможно най-добра функционалност, съобразена с условията. Табелите започват да се изработват едва след като клиентът окончателно е одобрил предварителния проект.

Изработка и монтаж на рекламни табели (София)

рекламни табели цени

Рекламни табели – Kare

Ако търсите изработване и монтаж на рекламни табели, София предлага наистина много възможности. Но ние се гордеем се, че като специалисти по изработка на рекламни табели София ни познава добре. Във FARCO сме събрали екип доказани специалисти в цялостния дизайн, изработка и монтаж на рекламни табели. София не е единственото място, където работим, можем да изпълним поръчки за всяка част на България. Ето кои са част от нашите най-големи клиенти за рекламни табели: „София Газ”, „Декатлон”, „Мегатрон”, „Пени Маркет”, „Булстрад” и др.

Външни и вътрешни рекламни табели (цени – при запитване)

Според мястото, на което се използват, говорим за външни и интериорни рекламни табели за магазин, заведение, офис и др. Външните рекламни табели обикновено се монтират на подходящо място по стените или покривите на бизнес сградите. Могат както да бъдат плътно прилепени по стената, така и да са перпендикулярно разположени, за да бъдат по-лесно забележими при приближаване на сградата отстрани. Понякога табели се монтират на отделни конструкции, които се поставят пред сградата или на друго подходящо място.

Външните рекламни табели обикновено са с доста големи размери, за да бъдат лесно забелязвани и да ви откроят сред конкуренцията. Докато вътрешните рекламни табели могат да бъдат по-скромни като площ. Това обаче не е за сметка на качеството им.

Вътрешните рекламни табели по-често са неосветени, макар че според стила и целите на помещението могат да бъдат и светещи. Тяхната задача е да се впишат елегантно в интериора, като добавят нотка стилна реклама. Често интериорните табели имат и указателни функции. Във FARCO сме създавали например информационни рекламни табели за магазин, хотел, търговски или бизнес център и др.

Употреба на рекламни табели – за магазин, заведение, офис и други

рекламни табели

Рекламни табели – Decathlon

Нашите клиенти най-често поръчват рекламни табели за магазин, ресторант, бар, дискотека, търговски център, корпоративна сграда, офис и др. Те се използват както за имиджова реклама, така и за указване на допълнителна информация като посоки, функции на гишета/офиси, промоции, менюта.

Можем да предложим огромно разнообразие от рекламни табели за магазин за хранителни или промишлени стоки – както външни, така и вътрешни. Те могат не само да указват името на магазина, пред който са поставени, но и да дават допълнителна информация за продуктите, които предлагате. Вътрешните рекламни табели за магазини могат да дават различна полезна за клиентите ви информация като вид стока на щанда, промоции и др.

Освен рекламни табели за магазин, при нас можете да поръчате и ефективни рекламни табели за заведения, салони за красота, офиси за услуги и др.

Материали за рекламни табели (цени – при запитване)
Осветление на рекламни табели (цени – при запитване)
Дизайн на рекламни табели (София)
Изработка и монтаж на рекламни табели (София)
Външни и вътрешни рекламни табели (цени – при запитване)
Употреба на рекламни табели – за магазин, заведение, офис и други


4/5 - (1 vote)