Интериорни реклами

ИНТЕРИОРНИ РЕКЛАМНИ НАДПИСИ

Използването на рекламни надписи и до днес остава един от най-бързите, нискобюджетни и високоефективни начини да рекламирате бизнеса си. Освен това в днешно време могат да се изработят толкова много и различни видове рекламни надписи, че може да се изработи почти всичко, което въображението ви може да създаде.

Във FARCO изработваме всевъзможни рекламни надписи, София e градът, в който се намира нашата собствена производствена база. Ето какво можем да проектираме, произведем и монтираме за вас.

Рекламни надписи –  табели

рекламни надписи софия 1

Рекламни надписи София – Skapto

Обикновените плоски табели са първите и най-прости рекламни надписи, които обаче са толкова ефикасни, че продължават да се използват вече няколко столетия. Вариантите рекламни надписи на табели са наистина много. Табелата може да бъде изработена от дърво, стъкло, алуминий, стомана, плексиглас, винил и др. Конкретните рекламни надписи върху нея също могат да бъдат разнообразни – например рисувани, отпечатани с пълноцветен печат, залепени от изрязано ПВЦ фолио, прорязани, гравирани и т.н. Табелите с рекламни надписи могат да бъдат монтирани върху стената на сградата, но могат да се поставят и перпендикулярно на нея, така че да бъдат виждани при движение покрай обекта.

Този вид рекламни надписи изискват сравнително малка инвестиция, но в същото време са изключително ефикасни, тъй като съвременните технологии позволяват да се сътвори впечатляваща визия. Освен че помагат да постигнете разпознаваемост на марката си, тези рекламни надписи могат да имат и указателен характер. Те могат да обозначават, че именно на това място се намира вашият магазин, офис, ателие, търговски център, спортен комплекс и др. Освен това могат да указват и какви продукти или услуги предлагате.

Рекламни надписи – LED осветление

Тези рекламни надписи използват LED светлини, за да направят вашето рекламно послание още по-забележимо. Този тип рекламни съоръжения са доста привличащи вниманието денем, но работят особено добре през нощта, когато интензивната им разноцветна светлина привлича лесно вниманието на минувачите. Към светодиодните рекламни надписи могат да се добавят и снимки с висока разделителна способност, за да се създаде рекламно съоръжение, което е още по-впечатляващо.

Обикновено изписваме тези рекламни надписи върху кутии с лице от плексиглас или от прорязана ламарина или еталбонд. В кутиите разполагаме LED ленти, които се включват в тъмните часове на денонощието. Те имат изключително малка консумация на електричество, така че са подходящо бюджетно решение за по-малки или стартиращи бизнеси. И ако искате да използвате рекламни надписи, които със сигурност работят качествено и икономично за вашия бизнес, тогава LED табелата определено е една от идеите, която трябва да обмислите.

Неонови рекламни надписи

рекламни надписи софия 2

Рекламни надписи София – Bergner

Този тип рекламни надписи използват неонови светлини. Те създават леко ретро усещане, но продължават да бъдат изключително актуални заради ярките, наситени цветове, елегантността на тънките букви и атрактивната визия.

Рекламни надписи с обемни букви

Обемните букви създават впечатляващи рекламни надписи. София и големите градове в страната създават необходимост от уникална и неповторима визия за реклама. Разнообразието от шрифтове и начини на изработване на обемни букви позволява да получите абсолютно оригинално и неповторимо рекламно съоръжение. Тези рекламни надписи могат да бъдат изписани с огромни или съвсем малки букви и да бъдат подходящи както за малки стени, така и за огромни покриви. Начинът, по който изпъкват пред стената, ги прави по-лесно забележими от плоските надписи. Освен всичко останало, обемните букви могат да бъдат осветени отвътре, което значително ще повиши ефективността им в тъмните часове на денонощието.

Обикновено се използват за изписване на бранда или вида на бизнеса – аптека, магазин, ресторант и др.

Рекламни надписи от ПВЦ фолио

Рекламни надписи от ПВЦ фолио могат да се използват буквално навсякъде – върху стени, врати, витрини, автомобили и др. Те могат да бъдат изработени по два начина. Буквите могат да се изрежат от едноцветно фолио в избран от вас цвят, с различни шрифтове и размери. Такива рекламни надписи могат и да се отпечатат с пълноцветен печат върху специално фолио – в такъв случай можете да получите доста по-атрактивна реклама.

рекламни надписи софия 3

Рекламни надписи София – Transpress

Рекламни надписи от ПВЦ фолио са изключително удобен и нискобюджетен начин да рекламирате своята дейност. Те могат да бъдат поставяни върху всякаква гладка повърхност, включително на съвсем малки площи, където трудно биха се побрали рекламни надписи на осветена табела например. Едно от най-големите им предимства е, че за поставянето им не се изискват разрешителни от общинските власти и не се заплащат такси (каквито са нужни  за поставяне на табела, билборд и други съоръжения).

Вътрешни рекламни надписи (София)

Рекламни надписи (София е градът, в който може да видите много примери за такива) обикновено се използват за външна реклама, но са изключително подходящи и за вътрешна употреба. Те могат да добавят подходяща атмосфера към интериора на всяко бизнес помещение, като напомнят вашия бранд и/или дадат указания на клиентите. Вътрешни рекламни надписи могат да се използват за различни цели, например за обозначаване на щандове, гишета и други важни зони в помещението, за изписване на менюта в заведения или промоции в магазини.

Вътрешните рекламни надписи могат да е изработят във всички гореизброени варианти, стига технически да могат да бъдат монтирани на конкретното място.

Дизайн, изработка и монтаж на рекламни надписи – София

Ако имате нужда от професионален дизайн, изработка и монтаж на рекламни надписи, София е мястото, където ще откриете офиса и производствената база на FARCO. Но въпреки това ние работим по обекти в цялата страна.

рекламни надписи софия 4

Рекламни надписи София – Hotel Zoo

Когато става дума за рекламни надписи, София е изключително конкурентна среда за всеки тип бизнес. В изобилието от реклами става все по-трудно да бъдете забелязани. Затова имате нужда от рекламни надписи (София), които да бъдат професионално замислени и проектирани. Те трябва да бъдат оригинални, правилно подбрани според мястото, на което ще бъдат поставени, с добре замислени размери, цветове и визия, за да привличат вниманието и да бъдат лесно запомнени.

Когато изработваме рекламни надписи (София), ние се съобразяваме и с бюджета ви, както и с маркетинговите ви цели. След като изясним всички подробности, ние ще създадем индивидуален проект за вашите рекламни надписи (София). Ще пристъпим към изпълнението на проекта, едва след като вие го одобрите.

Ползи от поставянето на рекламни надписи (София)

Всеки вид реклама може да ви донесе ползи, но не всички са подходящи за малки или прохождащи фирми. Поставянето на рекламни надписи (София е градът с много примери за такива) е еднократна инвестиция, от която ще се възползвате години наред без никаква нужда от допълнителни разходи (освен електричество при светещите рекламни надписи). Всички рекламни надписи (София) ще ви донесат по-добра разпознаваемост на марката, оповестяване на мястото на бизнеса ви, указване на продуктите и услугите, които предлагате и др.

Рекламни надписи –  табели
Рекламни надписи – LED осветление
Неонови рекламни надписи
Рекламни надписи с обемни букви
Рекламни надписи от ПВЦ фолио
Вътрешни рекламни надписи (София)
Дизайн, изработка и монтаж на рекламни надписи – София
Ползи от поставянето на рекламни надписи (София)


Оценете тази страница