Светещи букви

ПОКРИВНИ СВЕТЕЩИ БУКВИ

При покривни светещи реклами има някои специфични особености. От голямо значение е рекламата да бъде поставена на място, където ще се забележи от възлови кръстовища и булеварди, да има поток от хора. По този начин се осигурява, така наречената реклама 24/7. Този вид външни реклами са характерни и дори задължителни, когато искате да затвърдите имиджа си. Обикновено тази рекламата трябва да бъде доста по-голяма, за да бъде забелязана от голямо разстояние.

Големи покривни реклами

Размерите налагат изработване на подходяща носеща конструкция съобразена, както със самия надпис, така и със неговото местонахождение. При букви и знаци с височина над 2 метра ние препоръчваме лицето да бъде изработено от винил, алуминиев борд и конструкция, алуминиев гръб и вътрешно LED осветление. Този вариант на изпълнение осигурява висока издръжливост на буквата и защита на компонентите в нея. При по-малките надписи лицата на знаците спокойно могат да се изпълняват с плексигласови лица. Много е важно надписът да бъде лек, но в същото време добре укрепен и надежден.

Монтажна конструкция

Монтажната конструкция е индивидуална за всяка покривна реклама и е изчислена спрямо неговите размери и тежест. Конструкциите могат да са изработени от стоманени или алуминиеви профили с покритие против стареене и корозия. При монтаж на покриви много важно е рекламните букви да са олекотени, за да се облекчи както транспорта, така и качването им до самия покрив. В град София например са разрешени само ажурни надписи за покривна реклама, главно с цел безопасност – не е разрешено поставянето на плътни табели по покривите на сградите.

.

Светещи букви – това е един от най-атрактивните видове външна реклама. Рекламните съоръжения със светещи букви са триизмерни и имат силно визуално въздействие, тъй като обемът им привлича вниманието повече от плоските реклами. Светещи букви могат да бъдат създавани в различни форми и размери. Използват се в търговски центрове, хотели, паркове, офис сгради, магазини и производствени цехове както за външна, така и за вътрешна реклама.

.

Светещи букви – форми, размери, цветове

светещи букви цена 1

Светещи букви – Булстрад

Могат да бъдат създадени буквално хиляди форми светещи букви (цена – при запитване). Всяка буква се произвежда отделно и индивидуално, така че се предлагат десетки различни шрифтове, стилове, големини и цветове, в които да бъдат осветени вашите светещи букви.

Светещи букви – материали

Светещи букви (цена – при запитване) се изработват от различни материали.

Водещите критерии при избора на материали за бордовете на светещи букви са три. На първо място, материалът трябва да е гъвкав и удобен за огъване, за да очертае добре контура на всякакви светещи букви (цена – при запитване). Второ, трябва да е устойчив на атмосферни влияния и да има дълъг живот. На трето място, разбира се, трябва да изглежда добре, защото всяка една реклама трябва да има перфектна визия. Поради тази причина за бордове на светещи букви се използва предимно твърдо ПВЦ, алуминиев лист или лист неръждаема стомана.

Лицето за светещи букви обикновено се изработва от прозрачен плексиглас. Той е лесен за обработка, устойчив на атмосферни влияния, пропуска добре светлина и може да бъде оцветен в различни цветове, като по този начин променя цвета на съответните светещи букви (цена – при запитване).

Осветлението на различните видове светещи букви (цена – при запитване) се осъществява от различни източници на светлина – светодиоди (LED ленти) или неон. Те излъчват силна светлина, като в същото време са достатъчно икономични, за да не натоварват твърде много разхода на енергия на обекта.

Светещи букви – според вида осветление

Видовете светещи букви (цена – при запитване) според вида осветление са:

 • Отворени светещи букви (цена – при запитване). Те нямат лице и се осветяват с неон, който създава нужния ефект и през деня, и през нощта.
 • Затворени светещи букви (цена – при запитване) с пасивен борд. При тях лицето е изработено от плексиглас, а страниците – от непрозрачен материал (най-често алуминиев профил или твърдо ПВЦ). Така светлината излиза само през предната част на буквата, без да се разсейва настрани. Контурите на буквите остават ясно очертани и се получава хубав контраст между тях, когато светят през нощта.
 • светещи букви цена 2

  Светещи букви – Granitex

  Затворени светещи букви (цена – при запитване) с активен борд. Тези букви имат прозрачни страни, които също пропускат светлина. Така се получава по-силно осветяване на рекламния надпис, като в същото време се създава приятен ореол около него. Този тип светещи букви са подходящи за места, които са по-близо до погледите на зрителите, както и за вътрешно осветление.

 • Затворени светещи букви (цена – при запитване) с контражурно осветление. За разлика от разглежданите досега видове, тези букви имат непрозрачно лице и непрозрачен борд. Осветителните модули са поставени в задната част на буквите и на практика осветяват стената зад тях. Така се получава красив ореол от светлина, върху който изпъкват тъмните букви. Използват се по-често за вътрешна реклама, тъй като този тип осветление не е много агресивен. Когато се използват за външна реклама, обикновено не са достатъчно забележими, но когато се постави в помещение, придава уют и стил заради приглушената светлина, която излъчва.

Неонови светещи букви (цена – при запитване)

Освен в отворените светещи букви, неонът може да се използва и за създаването на друг вид светещи надписи.

Неоновите светещи букви (цена – при запитване) не са обемни и по-скоро се изработват като цялостен надпис от огънати под формата на букви неонови тръби. Тези надписи са атрактивни заради ярката светлина на неона и елегантния, фин контур, който няма как да се получи при обемните светещи букви.

Светещи букви – цена

светещи букви цена 3

Светещи букви – Ravago

Когато говорим за светещи букви, цена е трудно да бъде определена предварително. Тя зависи от много компоненти – височина, ширина и брой на буквите, вид на използваните материали, вид на осветлението, място на монтиране и др. Вариантите са наистина много. Ето защо когато имате нужда от оферта за светещи букви, цена може да получите при запитване във FARCO. Нашите консултанти ще ви помогнат да определите подходящи за вашите цели и нужди вид и размер на буквите, след което ще изчислят конкретна ценова оферта.

FARCO – страхотни светещи букви (цена – при запитване)

Разнообразието от светещи букви във FARCO е наистина голямо. Ние можем да създадем за вас всякакви размери и шрифтове светещи букви, които да красят фасадата или интериора на бизнес помещението ви. Ще ви консултираме, за да подберете най-подходящите за вас шрифт, размер и вид светещи букви. Цена ще получите след консултацията, като ще се постараем да ви предложим решение, което да бъде едновременно красиво, функционално и съобразено с вашите нужди, цели и бюджет.

светещи букви цена 4

Светещи букви – Betafence

Можете да разчитате на нашия дългогодишен опит, за да получите впечатляваща рекламна визия на всеки вид търговски обект. Нашите светещи букви могат да бъдат произведени в разнообразни цветове, шрифтове и размери. Те ще бъдат съобразени с важни за рекламните съоръжения фактори като:

 • Целта на поставянето на светещи букви
 • Вашето лого
 • Дължината на надписа от светещи букви, от който имате нужда
 • Спецификата на мястото, на което ще бъдат монтирани – размери на площта, височина, осветеност и др.
 • Цветовата гама на фасадата на сградата или интериора на помещението
 • Фирмените цветове
 • Стила на бизнеса ви
 • Бюджета, с който разполагате за светещи букви (цена, която ще бъде съобразена с възможностите ви)

Първо създаваме за вас предварителен индивидуален дизайн на буквите и целия надпис. В него влагаме цялата си креативност, защото знаем колко е важно да изпъкнете и да бъдете забелязани сред морето от рекламни съоръжения. След като го одобрите, пристъпваме към изработване на конкретния проект за светещи букви. След това произвеждаме и монтираме вашите светещи букви така, както са били предварително уточнени.

Можете да разчитате на перфектно качество както на изработката, така и на монтажа, като всичко ще бъде приключено в уговорения срок, защото във FARCO държим да останете доволни от работата ни. Но това не е всичко. Ще получите персонално внимание, грижливо обслужване и отговорно отношение.

Поръчайте светещи букви (цена – при запитване) при нас и съвсем скоро ще усетите ефекта от добрата реклама.

Светещи букви – форми, размери, цветове
Светещи букви – материали
Светещи букви – според вида осветление
Неонови светещи букви (цена – при запитване)
Светещи букви – цена
FARCO – страхотни светещи букви (цена – при запитване)


4.8/5 - (5 votes)