Ремонт и поддръжка на реклами

РЕМОНТ И ПОДДРЪЖКА НА РЕКЛАМИ

Фирма Фарко извършва и предлага ремонт на реклами и гаранционни условия за всяка произведена реклама. Можете да разчитате на помощ при необходимост от пренасяне на рекламни съоръжения. Например, ако се местите в друга сграда или офис. Гарантираме качество и дълъг живот на всяка наша реклама. Всички използвани материали са с проверени качества от сериозни и доказали се доставчици.

Ремонт и обслужване на реклами и съоръжения се извършват най-качествено от екипа, който ги е проектирал и изработил. Има различни методи на изработка. При нас базата данни се поддържа, както на хартиен, така и в електронен вариант.

Светещи реклами FARCO – ремонт и обслужване на реклами

Лидер на пазара с над 20 годишен опит в сферата на Светещите реклами. Ефектна реклама за вашия бизнес. Дизайн, проектиране, производство, доставка и монтаж на светеща външна и интериорна реклама. Покриваме всяка крачка от идеята и необходимостта до реализацията и монтажа на изделието. Гаранция за професионализъм и качество.

Фирма Фарко използва изключително висококачествени и мощни LED модули на корейския производител GOQ с вграден чип Samsung 2835. Осигуряват изключително ярко и равномерно осветяване за всякакъв вид светеща реклама. С водозащита IP68 и 3 години пълна гаранция. Има варианти за осветяване на плитки обемни букви и табели, също така и на големи рекламни площи.

Материали

Разнообразието на използваните материали и технологии е голямо, неръждаема стомана, алуминий, акрилни /плексиглас/ и композитни материали /еталбонд/. При осветяването също има различни методи и варианти. Един знак може да се освети вътрешно чрез LED модули или лента, неон, луминесцентни лампи, както и външно /чрез прожектори или друго тяло например/. А самото осветяване може да бъде: само на лицето на знака, на лицето и борда или задно, което се нарича още контра-ажурно светене. Възможни са и комбинации от задно и предно светене например.

Ако искате да получите добър резултат е необходимо да получите професионална консултация. Фирма Фарко разполага с екип от професионалисти на всяко ниво от реализацията на светещи рекламни съоръжения. От дизайна, проектирането и узаконяването до изработката, доставката и монтажа на Вашата реклама.

Оценете тази страница