Професионално брандиране на автомобили

БРАНДИРАНЕ НА АВТОМОБИЛИ

Във FARCO предлагаме професионално брандиране на автомобили. Създаваме персонален дизайн и работим с качествено фолио, което осигурява дълготрайност на цветовете и устойчивост на наранявания в продължение на години.

При нас можете да поръчате брандиране на автомобили (цена – при запитване) с изрязано, едноцветно каст фолио, което е бюджетен и ефектен вариант за малки и стартиращи фирми. За онези, които искват винаги най-доброто, предлагаме цялостно или частично брандиране на автомобили с фолио с пълноцветен печат, което дава почти неограничени възможности за създаване на неповторима и забележителна визия на всичките ви превозни средства.

Цялостно брандиране на автомобили (цена – при запитване)

брандиране на автомобили цена 1

Брандиране на автомобили – Miltex

При цялостно брандиране на автомобили се покрива цялата боядисана повърхност на превозното средство, включително покрива, ако желаете. Резултатът от такова брандиране на автомобили е много силно въздействаща реклама за вашия бизнес, която ще привлече вниманието, където и да се намира автомобилът ви. Тъй като цялото превозно средство е покрито, вашето лого може да бъде комбинирано с изумителен фон или пък фирмените ви цветове да бъдат включени в ефективен и запомнящ се дизайн. Цялостното брандиране на автомобили (цена – при запитване) е много популярно сред бизнесите, които разчитат на максимално визуално въздействие в рекламата си, като компании за храни и напитки, цветарски и градински центрове и други, които искат да презентират своите продукти или услуги по забележителен начин.

Допълнителна и често пренебрегвана полза от цялостното брандиране на автомобили е, че обвивката напълно запазва оригиналната боя отдолу. Когато дойде време да продадете превозното средство и фолиото бъде свалено, лаковото покритие ще бъде същото като деня, в който е нанесено. Това гарантира, че ще получите възможно най-добрата цена при продажба след премахване на брандиране на автомобили (цена – при запитване).

Брандиране на автомобили наполовина (цена – при запитване)

Както подсказва името, можем да проектираме и брандиране на автомобили наполовина, тоест фолиото да покрива плътно половината от автомобила, независимо дали е отгоре, отдолу, отпред или отзад. Тази опция е идеален компромис, ако бюджетът ви не позволява цялостно брандиране на автомобили (цена – при запитване), тъй като резултатите могат да бъдат също толкова забележителни. Обикновено върху необлепената част на автомобила се добавят графики с допълнителна информация за бизнеса и данни за контакт.

Частично брандиране на автомобили (цена – при запитване)

брандиране на автомобили цена 2

Брандиране на автомобили – Hormann

Частичното брандиране на автомобили често включва цялостно облепване на продълговатата вдлъбнатина в задната част на по-големите микробуси, задните врати, а понякога може да е по страничните врати или предния капак. Частичното брандиране на автомобили често се комбинира с допълнителни стикери, приложени на други места по купето.

Частичното брандиране на автомобили (цена – при запитване) е добро решение, когато има нужда да се покажат изображения на продукти или просто да се добави цвят, за да се направи автомобилът лесен за забелязване. Подходящо е и за бизнеси, които изискват по-приглушен тип реклама.

Брандиране на автомобили с надписи (цена – при запитване)

Елегантни, изчистени и стилни – такива са резултатите при брандиране на автомобили само с надписи. Ние проектираме надписи или едноцветни лога, които са семпли и привлекателни, а резултатите при такова брандиране на автомобили са изключителни, когато са добре замислени и осъществени. Фирмените цветове могат да се използват по много начини в цялостния дизайн на подобно брандиране на автомобили (цена – при запитване).

Това е често предпочитаният избор за клиенти, които се нуждаят от по-официален рекламен стил. От друга страна, такова брандиране на автомобили (цена – при запитване) е най-евтината опция, достъпна за нашите клиенти, тъй като не изисква никакъв печат или ламиниране на фолиото – за тази цел се използват изрязани готови едноцветни фолиа в основни цветове, като има много възможности за избор на цвят и комбинации.

брандиране на автомобили цена 3

Брандиране на автомобили – Casino Luxor

Тъй като е най-евтиният вариант, това брандиране на автомобили с надписи е единствената възможност за клиенти с ограничен бюджет. Но независимо от малките разходите, нашите дизайни винаги ще постигнат забележителни рекламни резултати, които ще се отплатят добре.

Ползи от брандиране на автомобили (цена – при запитване)

Създавате популярност на марката

Да използвате брандиране на автомобили (цена – при запитване) е начин да популяризирате идентичността на своята марка, като същевременно създавате уникални възможности за маркетинг. Известно е, че използването на брандиране на автомобили повишава разпознаването на марката до 15 пъти повече от всяка друга форма на реклама. Шофьорите и пешеходците по улиците няма да обърнат внимание на обикновен бял ван, но със сигурност ще забележат цветното, атрактивно, професионално брандиране на автомобили.

Заявявате присъствие на местния пазар

Добре изработеното брандиране на автомобили (цена – при запитване) осигурява запомняща се реклама. Хората, които най-често виждат рекламата на вашия продукт/услуга, са тези, които живеят и работят в района, където работите най-много. Тоест това са точно вашите потенциални клиенти.

Еднократна инвестиция в брандиране на автомобили

Качественото брандиране на автомобили (цена – при запитване) ще изглежда страхотно поне 5 години. За разлика от други рекламни форми, които изискват постоянни разходи, брандиране на автомобили можете да правите само тогава, когато имате нужда или желание. Еднократната инвестиция ще ви осигури дългосрочно рекламиране и ще продължи да генерира резултати години наред.

Брандиране на автомобили – рентабилна реклама

Проверете колко струва заплащането на брой видяна реклама във Фейсбук или Гугъл. След това опитайте да преброите колко души дневно виждат вашия фирмен автомобил. Пресметнете го за цяла година, дори за цели пет и се опитайте да пресметнете цената на виждане. Сега сравнете с разхода по брандиране на автомобили. Цени, които със сигурност ще ви харесат, нали?

Широка аудитория

брандиране на автомобили цена 4

Брандиране на автомобили – ЕТ “Шалом”

Качественото брандиране на автомобили (цена – при запитване) осигурява реклама за вашия бизнес, където и да отидете – дори когато се приберете вкъщи, автомобилът ви отвън продължава да рекламира марката ви. Ще достигнете до всяка демографска група, независимо от пол, доход, възраст и др.

Неагресивна реклама

Във времето на постоянна агресивна реклама, едно брандиране на автомобили осигурява запомнящ се образ, който е деликатен и не поражда негативни реакции към марката ви.

Гъвкавост при брандиране на автомобили

С днешните качествени материали и методи за брандиране на автомобили (цена – при запитване) всички стикери могат да бъдат лесно заменени по всяко време.

Предпазване на превозното средство при брандиране на автомобили (цена – при запитване)

Дори да оставим настрана многото рекламни и маркетингови предимства на едно брандиране на автомобили (цена – при запитване), цялостното облепване също така предпазва вашето превозно средство от леки ожулвания и от ежедневно износване. След като остарялото брандиране на автомобили бъде премахнато, превозното средство ще има отново перфектен външен вид, независимо от това колко дълго е стояло фолиото.

Цялостно брандиране на автомобили (цена – при запитване)
Брандиране на автомобили наполовина (цена – при запитване)
Частично брандиране на автомобили (цена – при запитване)
Брандиране на автомобили с надписи (цена – при запитване)
Ползи от брандиране на автомобили (цена – при запитване)


5/5 - (1 vote)