ЗА НАС: Реклама и дизайн на светлинни табели.

Фарко е фирма, предлагаща затворен цикъл на рекламно обслужване: Реклама и дизайн на светлинни табели, що се отнася до външна и фасадна рекалма, обемни и неонови букви, реклами от винил и друг тип екстериорни или интериорни решения за вашия бизнес.

Най-подходящата рекламна визия за бизнеса Ви!

Ние ще Ви консултираме, относно визията и вида на реклама. Разполагаме с екип от специалисти в областта, които биха могли да предложат най-адекватното за Вашия бизнес решение.

Ще направим предварителен дизайн, който да премине през Вашето одобрение, преди следващата крачка – проектирането. В тази стъпка създаваме проект и конструктивно решение за бъдещата Ви реклама.

Грижа за клиента след изпълнение на поръчката

Личната ни мисия е да направим рекламата Ви, максимално креативна и най-вече, забеляваща се и продаваща (нали това е основната цел на всяка реклама).

За нас е важно да спечелим доверието Ви, за да работим с удовлетворени и доволни клиенти, които търсят услугите ни отново и отново.

Как постигаме целите си?

Добри сме в това което правим, защото харесваме работата си. Подхождаме професионално и се грижим за добрата координация на проекта, спазването на поставените срокове и Вашата удовлетвореност. Реклама и дизайн на светлинни табели!

© 2009-2019 Copyright Farco. All Rights Reserved. Website by Cherry Design