ОБЕМНИ БУКВИ

Обемни букви – гаранция за атрактивност и представителност. С тях можете да добавите елемент на изтънченост и индивидуалност към вашия бизнес. Тези 3D обемни букви се предлагат в голямо разнообразие в зависимост от използваните материали и техники. Разбира се има много фактори, който играят роля при окончателния вариант за изпълнение на обемните букви, затова и всяка поръчка е индивидуална сама по себе си.
Най-важно за нас е Клиентът да остане доволен! Нашата важна задача е да предложим решение, максимално близко до представата на клиента, което да може да се изпълни технологично и разбира се да е съобразено с бюджета и нуждите на бизнеса му.

Обемни букви – видове

 • Не светещи обемни букви– не светещите обемни букви се прилагат в случаи, когато надписа или табелата ще бъдат осветени допълнително, чрез външно тяло или просто не изискват осветяване. При това положение сенките, които падат от обемните букви и символи подчертават релефа им.
 • Светещи обемни букви – пасивен борд– при тези букви осветяването е поставено в самата буква и лицето й свети. В различните случаи буквите се изготвят от различни материали, но най-често за лицето се използва плексиглас, а за борда твърдо ПВЦ, алуминиев профил /алурапид/ или алуминий. Тези букви са с пасивен борд – борда или канта на буквата не свети, свети само лицето.
 • Светещи обемни букви – активен борд– Различното при тези букви е, че за борда на буквата отново се използва плексиглас, така самият борд също пропуска светлина и свети по същия начин както и лицето.
 • Контра-ажурно светещи букви – когато светещите модули или лента са поставени на гърба на буквата. Получава се красиво ореолно светене. Този метод на задно осветяване е предпочитан при интериорни надписи, тъй като не е натрапчив и не дразни окото.

Резултатът е триизмерен знак с визуално въздействие, който привлича минувачите. 3D обемни букви може да се използва както на закрито, така и на открито в много области – хотели, ресторанти, търговски центрове, училища, болници, офиси, аптеки и магазини, денонощни обекти и др.

.

Да рекламирате бизнеса си с обемни букви е ефективно и рационално решение. Всички обемни букви (цени – при запитване) по фасадите на сградите привличат лесно вниманието на минувачите, особено когато са добре проектирани, изработени и монтирани. Качествената изработка на обемни букви гарантира не само атрактивност, но и дълготрайност, което ще направи инвестицията ви още по-добра и с по-голяма възвращаемост.

Ето какво можете да очаквате, когато са обърнете към специалистите на FARCO за дизайн и изработка на обемни букви.

FARCO – дизайн и изработка на обемни букви

изработка на обемни букви 1

Изработка на обемни букви – Monni

Екипът на FARCO предлага помощ за всеки етап от създаването на рекламни надписи от обемни букви (цени – при запитване). Ние осигуряваме експертни дизайнерски услуги, производство и монтиране на персонализирани обемни букви на конкурентни цени и с най-високо качество. Нашата цел е да надминем всички ваши очаквания.

Ние предлагаме изработка на обемни букви с качествени материали, които отговарят както на вашите лични желания, така и на местните общински изисквания.

Нашите обемни букви (цени – при запитване) могат да бъдат изработени в различни височини, форми и дебелини. Така те ще бъдат изцяло персонализирани, за да отговарят на вашия имидж и маркетинг стратегия. Налични са многобройни стилове и шрифтове, за да различите вашия знак от всички останали наоколо.

Всъщност можете да потърсите изработка на обемни букви не само за маркетинг на вашия бизнес, но и за изписване на лозунги и дори мотивационни цитати на стени във всякакви помещения, за украса на дома ви или декорация на частни партита. Единственото ограничение е вашето въображение, така че бъдете смели!

За какво служат рекламните обемни букви (цени – при запитване)

изработка на обемни букви 2

Изработка на обемни букви – Sofia Tech One

Един надпис от обемни букви на фасадата ще ви открои сред тълпата, като показва името на вашата марка. Смелият, но стилен външен вид на добре изработените обемни букви (цени – при запитване) ще увеличи значително видимостта на вашия бизнес.

С обемни букви могат да се създадат напълно оригинални рекламни табели по поръчка, а с добър дизайн и изработка на обемни букви гарантирано ще привлечете вниманието. Използването на обемни букви (цени – при запитване) е полезна стъпка в усилията ви за маркетинг и брандиране. Те създават впечатляващо визуално въздействие, като същевременно остават елегантни и модерни. Надписите от обемни букви се открояват, почти изплуват от стената, с ефект, до който плоските надписи дори не могат да се доближат.

Видове обемни букви (цени – при запитване)

Вариантите за изработка на обемни букви са почти неограничени. От една страна, те могат да бъдат с различен шрифт, височина, широчина и дебелина. От друга, обемни букви могат да бъдат изработени от различни материали – например алуминий, еталбонд, неръждаема ламарина, дърво, плексиглас, пенопласт, PVC и др. От трета, могат да бъдат осветени отвътре, осветени с контражурно осветление (отзад) или несветещи.

Всички тези възможности за изработка на обемни букви дават на практика неограничени възможности за визия на надписа, което гарантира индивидуалност и оригиналност на рекламното съоръжение.

Монтаж на обемни букви (цени – при запитване)

Подобни рекламни съоръжения могат на практика да бъдат инсталирани навсякъде.

обемни букви цени 1

Обемни букви – Hotel Zoo

Монтирани директно върху стена, съоръженията от обемни букви са наистина атрактивни. По този начин може да получите надпис на фасадата на сградата, който да привлича очите на минувачите и да указва вашето присъствие на пазара. Но изработка на обемни букви може да се използва и за интериора. Те могат да бъдат монтирани на стената на офиса, ресторанта, аптеката, фоайето на хотела и др.

Обемни букви могат да се монтират плътно по стената и тогава създават илюзията, че изплуват от нея. Но може да се използват и специални крачета, които да ги държат на известно разстояние и така да придават допълнителна дълбочина на надписа. И двата варианта имат своите предимства, а вашият избор ще зависи от целта ви и стила ви. Разбира се, нашите дизайнери винаги са готови да ви помогнат да вземете правилното решение за това как е най-подходящо да изглежда вашият надпис от обемни букви (цени – при запитване).

Обемни букви могат да се монтират и върху специално създадено табло от подходящ материал. Подобна визия придава допълнителна елегантност и стил на надписа. Използва се по-често в интериорни решения и за по-малки по размери надписи.

Обемни букви често се монтират на покривите на сградите. Надписът на покрива е едно от най-лесно забележимите решения за рекламиране на бизнеса ви, тъй като при подобна изработка на обемни букви се изисква те да бъдат с големи размери и на място, към което винаги има добра видимост. Независимо дали са монтирани върху здрава метална конструкция или директно върху сградата, надписите от обемни букви на покрива нямат конкуренция по отношение на потенциала им да бъдат забелязани.

Обемни букви могат да бъдат също така поставяни и свободностоящи на пода. Обикновено този вариант се използва за интериорни решения. Тези букви имат сравнително големи размери, а оригиналният им дизайн и неочакваното местоположение привличат вниманието на минувачите. Забавният, но изискан външен вид е гарантиран!

Употреба на обемни букви (цени – при запитване)

обемни букви цени 2

Обемни букви – V Band

Вече споменахме, че рекламните съоръжения от обемни букви са идеални както за външна, така и за вътрешна употреба. С физическо присъствие, което не може да остане незабелязано, те открояват местоположението на всяко заведение, офис, аптека, магазин, производствен цех и др.

Рекламни съоръжения от обемни букви са изключително подходящи и за корпоративни сгради, търговски комплекси, спортни комплекси и др. Независимо дали става дума за името или логото на вашата марка, подобно рекламно съоръжение, монтирано на фасадата на сградата, създава силно присъствие на марката ви сред околните рекламни съоръжения.

В интериорния дизайн обемни букви често могат да се видят вместо табели на рецепцията и в лобито на хотела. Когато получите подходящ дизайн и качествена изработка на обемни букви,  със сигурност ще направите трайно впечатление на посетителите и клиентите си.

Свободностоящи букви могат да се използват и за декор за лични цели. Можете да поръчате изработка на обемни букви за декориране на вашия дом, лично събитие или парти.

Предимства на рекламните съоръжения от обемни букви (цени – при запитване)

Предимствата на всички обемни букви си заслужават да бъдат обмислени. Те са:

 • Изискан външен вид
 • Възможност за хармонично екстериорно и интериорно брандиране
 • Гарантирана видимост със силно въздействие
 • Привличане на вниманието
 • Лекота при четене и възприемане
 • Лесна поддръжка
 • Дълъг живот

FARCO – дизайн и изработка на обемни букви
За какво служат рекламните обемни букви (цени – при запитване)
Видове обемни букви (цени – при запитване)
Монтаж на обемни букви (цени – при запитване)
Употреба на обемни букви (цени – при запитване)
Предимства на рекламните съоръжения от обемни букви (цени – при запитване)


5/5 - (7 votes)