Имате много възможности за избор, когато става въпрос за рекламни знаци за вашия бизнес. Искате знак, който ще окаже силно въздействие и ще направи голямо първо впечатление. Знакът, който ще изберете за вашия бизнес, също така трябва да отразява най- добре същността му. Трябва да го отличи от другите и да привлече клиенти. Обемните букви са естествен избор за създаване на всички тези неща. Обемните букви са изискан и популярен избор за рекламни знаци.

Какво представлява рекламата с обемни букви?

Стандартната обемна буква е графичен знак, който е триизмерен и е изработен от ламарина. Повечето производители на рекламни знаци предпочитат алуминий, тъй като няма да ръждяса, закрепва се добре за елементите и може лесно да се оформя. Компютърно управляван рутер се използва за изрязване на буквите от плосък лист от алуминий, поставен на масата. Гърбовете (страниците) на буквите се оформят чрез заваряване на място или чрез използване на метален шев, който да ги закрепи едни за други. Така се получава триизмерна „кутия“, която придава форма на буквата. Рекламните знаци с обемни букви могат да бъдат боядисани и снабдени с различни видове осветление.

Опции за осветление за обемни букви

Обемните букви могат да бъдат осветени със светодиодни (LED) модули или неонови газови тръби. За защита на неоновите тръби или светодиодните модули се използва прозрачно акрилно покритие. Неоновите или светодиодните модули осветяват самите букви. Така се осветяват действителните букви в знака и това е привлекателен избор. С тази опция можете да избирате между всякакви цветови комбинации и конфигурации

Обемни букви с обратно осветление

Обемните букви с обратно осветление са много привлекателна опция за рекламни знаци. Много от големите предприятия използват тази опция за рекламни табели с обемни букви. Самите букви не светят, но светодиодни лампи осветяват повърхността зад знака и привличат вниманието към буквата. Можете да избирате от практически всяка комбинация от цветове и конфигурации за вашия знак, а също и цвета на светлината отзад. Обратното осветление създава ефект на ореол, който наистина привлича погледа към знака през нощта, и е една от най-популярните възможности за осветяване на букви.

Когато имате нужда от рекламен знак за вашия бизнес, помислете за знаци с обемни букви. Те са популярен и много декоративен избор за рекламни табели. С квалифицирана дизайнерска компания ще получите знак, който отразява индивидуалността на вашия бизнес и привлича хората към него. С такава фирма може да преминете безпроблено през целия процес от проектирането до инсталацията. Тя би могла да ви изслуша относно вашите нужди и да създаде красива и функционална рекламна табела с обемни букви, идеална за вашия бизнес.