ТАБЕЛИ С ДИРЕКТЕН ПЕЧАТ

16.10.2020г.

Описание: табели с директен печат, върху PVC плоскост. Евтин вариант за указателни и информационни табели. Табелите са подходящи за външни и вътрешни условия. Има възможност за отпечатване на пълноцветни изображения. Изпълняване на сложни контури.

Клиент: Училище за кучета “Послушен”

Партньор:

Използване на директен печат за външни условия

Външни реклами могат да се поставят навсякъде, където има пътнико-поток. Можем дори да рекламираме нещо на пейката в парка или спирката за градския транспорт. Най-важно е  да подберете правилно какво ще присъства върху Вашите външни реклами, тъй като времето, което отделя пътуващия на една реклама в движение е между 5 и 10 секунди.

Външните реклами са вид реклами с изключително голям обхват насочени към потребители, които са на път на публични места, пътуващи, чакащи или на специфични търговски локации. Външни са всички онези реклами, които ни заобикалят на обществени места, в градска и извънградска среда. Целта на тези съоръжения е да ги видим, а обръщението към публиката трябва да бъде кратко, ясно и запомнящо се. Обикновено методите за постигане на тези ефекти са, чрез ярък цвят, нестандартно изображение, любопитна и интригуваща информация. Използват се различни технологии на рязане и печат, както и различни материали. Директен печат, солвентни технологии, рязано PVC фолио, рязани детайли от PVC, плексиглас, еталбонд или ламарина и др.

Видове Външни Реклами

Табели – рекламни, информационни, нестандартни, понякога доста изискани и скъпи изделия. Поставят се освен за реклама, така и за указване на нещо или даване на информация. Табели с директен печат за външни условия.

Билборд и мегаборд – улични конструкции за поставяне на рекламни послания. Целта на този вид външни реклами е публиката да види посланието в движение.

Брандиране на витрини – за отличаване на даден търговски обект сред останалите. Използва се и като краткотрайна реклама, например промоция и отстъпки.

Обемни букви – светещи и не светещи. Използват се за утвърждаване на имиджа на дадена компания. Възможност за изработка на пълноцветни обемни букви, чрез директен печат.

Флагове и транспаранти – част от богатия арсенал на Свободното им движение, при въздушни течения, действа като дразнител за човешкото зрение и привлича вниманието на всеки, който минава наблизо.

Тотеми и Пилони – дълготрайни външни реклами. Видими от голямо разстояние. Използване на тотеми дори в интериора.

Транспортна реклама – брандиране на транспортни средства – фирмени автомобили, градски транспорт, самолети, балони, таксита и др.

Реклами върху сгради – поставяне на калкани върху сгради с рекламни послания. Голяма популярност добива и поставянето на мрежи по фасади на строящи се сгради с рекламна цел. Брандиране на стъклени фасади с перфофолио също е способ за външна реклама.

Оценете тази страница