Описание: Светещи букви за външна реклама на фирмен магазин за мебели Валдом. Буквите са изработени от алуминиев профил с борд 100 мм. Лицето на светещите букви е изработено от плексиглас опал с транслуцентно PVC фолио. За гръб е използвана PVC плоскост 10 мм, върху която се нарежда LED осветлението. Надписа е монтиран чрез метална конструкция след предварително одобрение на съответната община.

Клиент: Мебели Валдом

Фирма FARCO

Лидер на пазара с над 20 годишен опит в сферата на Светещите реклами. Ефектна реклама за вашия бизнес. Дизайн, проектиране, производство, доставка и монтаж на светеща реклама. Покриваме всяка крачка от идеята и необходимостта до реализацията и монтажа на изделието. Гаранция за професионализъм и качество.

Светещи букви от плексиглас

Фирма Фарко използва широко в производството си екструдирани плексигласови плоскости. Като лица и бордове на обемни букви, релефни букви, табели и стойки от плексиглас, индивидуални детайли, светещи тотеми и др..

Плексигласът е неизменна част от светещите реклами със своето качество да разпръсква светлината. Често се използва и прозрачния плексиглас  като борд на интериорни лога. От плексиглас се изработват реклами като дисплеи, релефни букви, влагане в прорязани елементи, табели и др.

Светещи обемни букви за външна реклама

Светещите букви като част от външната реклама са гаранция за атрактивност и представителност. С тях можете да добавете елемент на изтънченост и индивидуалност към вашия бизнес. Тези 3D знаци се предлагат в голямо разнообразие в зависимост от използваните материали и техники. Разбира се има много фактори, който играят роля при окончателния вариант за изпълнение на светещите букви, затова и всяка поръчка е индивидуална сама по себе си. Най-важно за нас е Клиентът да остане доволен! Нашата важна задача е да предложим решение, максимално близко до представата на клиента, което да може да се изпълни технологично и разбира се да е съобразено с бюджета и нуждите на бизнеса му.

Научете повече за светещи букви.

Оценете тази страница