СВЕТЕЩА РЕКЛАМА CASH EXPRESS

30.10.2020г.

Описание: Външна светеща реклама за фасада на ЗК Keш Експрес – гр. Сандански. Фирма Фарко реализира светеща външна реклама на две нива. Цялостно външно оформление. Фасадна облицовка от еталбонд, върху метална конструкция. Светещи прорязани елементи и скрито диодно осветление. Рязано фолио по витрините /трансперентно, песъкоструй, PVC фолио/

Клиент: Заложна къща “Кеш Експрес” – гр. Сандански

Партньор:

Външна светеща реклама

Светещите реклами, могат да се категоризират като външни и вътрешни /интериорни/. Основният източник на информация и комуникация с потребителя е лицето на рекламата /табела или обемни букви/. Лицето на една светеща реклама се изработва от плексиглас или винил за задно осветяване. Изображението върху лицето пък се изпълнява чрез директен печат или със самозалепващо фолио. Това са материали, които позволяват добър контраст и различни възможности от към дизайнерска гледна точка.

Светещи реклами FARCO – лидер на пазара с над 20 годишен опит в сферата на Светещите реклами. Ефектна реклама за вашия бизнес. Дизайн, проектиране, производство, доставка и монтаж на светеща реклама. Покриваме всяка крачка от идеята и необходимостта до реализацията и монтажа на изделието. Гаранция за професионализъм и качество.

Фирма Фарко използва изключително висококачествени и мощни LED модули на корейския производител GOQ с вграден чип Samsung 2835. Осигуряват изключително ярко и равномерно осветяване за всякакъв вид светеща реклама. С водозащита IP68 и 3 години пълна гаранция. Има варианти за осветяване на плитки обемни букви и табели, също така и на големи рекламни площи.

Ако искате да получите добър резултат е необходимо да получите професионална консултация. Фирма Фарко разполага с екип от професионалисти на всяко ниво от реализацията на светещи рекламни съоръжения. От дизайна, проектирането и узаконяването до изработката, доставката и монтажа на Вашата реклама.

Брандиране на витрини

за отличаване на даден търговски обект сред останалите. Използва се и като краткотрайна реклама, например промоция и отстъпки. Едно от най-добрите предимства на брандиране на витрини с прозрачното фолио е, че то може да създаде усещане за дискретност, като ограничава видимостта в помещението, а в същото време позволява на естествената светлина да влезе вътре.

Оценете тази страница