СВЕТЕЩИ РЕКЛАМИ МЕГАТРОН

13.08.2020г.

Описание:  Светещи реклами за новата база на Мегатрон в София. Обемни букви, светещи рекламни фаши и тотеми.

Проекта включва:

  • Изработка и монтаж на светещи обемни букви на фасадата на сградата. Габаритни размери на надписа – 9300 х 1200 мм. Алуминиеви букви с лице от плексиглас и вътрешно LED осветление.
  • Изработка и монтаж на фаши John Deere и Bobcat & Doosan. Прорязани алуминиеви лица. Вакуумно формовани светещи изпъкнали елементи. Вътрешни метални кострукции.
  • Изработка и монтаж на утвърден фирмен тотем John Deere. Осем метров тотем с вътрешна метална конструкция, капаци и лице от алуминиева ламарина със сложни сгъвки и прорязано лице. Вътрешно осветление. Вакуумно формовани изпъкнали елементи.
  • Изработка и монтаж на тотем Bobcat & Doosan – Светещ тотем с LED осветление, алуминиеви прорязани тави и вътрешна метална конструкция.

Светещи реклами FARCO

Лидер на пазара с над 20 годишен опит в сферата на Светещите реклами. Ефектна реклама за вашия бизнес. Дизайн, проектиране, производство, доставка и монтаж на светеща реклама. Гаранция за професионализъм и качество. Компанията има дългогодишен опит в дизайна, производството и монтажа на светещи реклами – фасадни, покривни, двустранни, светещи кантове, както и реклами с прорязано лице и отделни букви, светещи реклами с винилно лице, рекламни тотеми, реклами с формовани лица. Фирма Фарко е единствената в България, която предлага изработка на въртящи се реклами и тотеми. Предлагаме богата гама от варианти за външна реклама на Вашата дейност. Цялостно брандиране на обекти. Фасадни, покривни реклами, калкани, билбордове, тотеми, метални конструкции, транспортни средства и др. Професионално консултиране.

Светещите тотеми 

Те са елегантен начин да обозначите дадена сграда и да насочите гостите си. Фирма Фарко се е реализирала като водещ изпълнител на различни типове тотеми и пилони.

Алуминиеви обемни букви 

Обикновено се монтират на покриви на сгради или на места, до които достъпът е затруднен, където са подложени на силен вятър. Алуминият не корозира и след години изглежда перфектно, без следи от атмосферните условия.

Клиент: МЕГАТРОН

Партньор:

Оценете тази страница