ОБЕМНИ БУКВИ NUVEI

13.08.2020г.

Описание: Обемни букви Nuvei са изработени от плексиглас с борд от плексиглас и контражурно LED осветление. Директен монтаж към стена с достатъчна дистанция за добро разсейване на светлината. Корпоративния цвят на логото е постигнат чрез облепване на буквата с транслуцентно PVC фолио. В конкретния случай е избран контра-ажурен вариант на осветяване на буквите NUVEI. Диодната лента е поставена на гърба на обемните букви, като се отразява светлина на стената, върху която са монтирани. По този начин се постига ореолна светлина, около надписа. Тази светлина често се използва в интериора, тъй като не е толкова натрапчива и дразнеща за персонал и клиенти.

Обемните букви могат да бъдат:

  • светещи;
  • не светещи;

От своя страна светещите букви се делят на:

  • пасивен борд – свети само лицето на буквата;
  • активен борд – свети лицето и борда на буквата;
  • контра-ажурно светене, задно светене или ореолно светене – светещите модули са на гърба на буквата;

Използваме разнообразни технологични методи на изработка и материали. Изработваме обемни букви от алуминий, неръждаема стомана, плексиглас, фибран, MDF, PVC и др. Светещите обемни букви са гаранция за атрактивност и представителност. С тях можете да добавете елемент на изтънченост и индивидуалност към вашия бизнес.

Тези 3D знаци се предлагат в голямо разнообразие в зависимост от използваните материали и техники. Разбира се има много фактори, който играят роля при окончателния вариант за изпълнение, затова и всяка поръчка е индивидуална сама по себе си. Най-важно за нас е Клиентът да остане доволен! Нашата важна задача е да предложим решение, максимално близко до представата на клиента, което да може да се изпълни технологично и разбира се да е съобразено с бюджета и нуждите на бизнеса му. Като оставим функциалността им на страна, обемните букви и символи дават и възможност за прилагането на различни дизайнерски решения, тъй като лесно се постигат неправилни и атрактивни форми.

3D обемни букви може да се използват:

  • интериорни;
  • екстериорни;

Приложение – хотели, ресторанти, търговски центрове, училища, болници, офиси, аптеки и магазини, денонощни обекти и др.

Клиент: NUVEI

Партньор:

Оценете тази страница