ГРАФИКА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА БИЗНЕСА

Не е изненадващо, че собствениците на фирми, както и потребителите са малко смазани, когато става въпрос за повторно отваряне и как трябва да изглежда още едно „ново нормално“.

През последната година предприятията и организациите във всяка индустрия са изправени пред безброй неочаквани предизвикателства. Някои държави сега започват да дават „добре“ за пълно отваряне, докато други чакат да останат предпазливи. Указанията за повторно отваряне се различават в зависимост от града и индустрията. Много бизнеси се ориентират и обмислят възможностите си за пълно отваряне – независимо дали сега или в бъдеще. Не е изненадващо, че собствениците на фирми, както и потребителите са малко смазани, когато става въпрос за повторно отваряне и как трябва да изглежда още едно „ново нормално“.Поддържането на комуникацията ясна и последователна по всяко време помага на вашия бизнес да премине през несигурността и да осигури чувство за сигурност както за клиентите, така и за служителите. Добре поставените знаци и графики насърчават доверието на клиентите, представяйки единно съобщение във всички допирни точки. Ето преглед на знаците и графиките, от входа до изхода, които могат да осигурят основа за повторно отваряне.

Външни сградни знаци

Външните знаци и банери могат да информират клиентите дали сте отворени и готови за Вашия бизнес.

Когато влизате в мястото си на работа, вратите и прозорците са първостепенно недвижимо имущество за графики – от сменяеми плакати и надписи до пълни графични покрития. Използвайте тази зона, за да приветствате тези, които може да не са били известно време, рекламирайте сезонни промоции и предупредете клиентите, ако са необходими маски, докато сте вътре.

Перпендикулярна светеща кутия

Социално дистанциране

Независимо дали работи с пълен капацитет или не, социалното дистанциране е идеално за намаляване на разпространението на микроби. Подовите графики могат да осигурят приятелски напомняния на хората да се грижат за физическото си дистанциране, когато е възможно. Междинни дезинфекционни станции за ръце в зони с голям трафик.

Сред банерите и обозначенията за покупка, открояващи вашите продукти, малки табели и графики могат да очертаят мерките за безопасност, с които е ангажиран Вашият бизнес. От спазването на конкретни насоки до публикуването на графици за дезинфекция, споделянето на стъпките, които вие и вашите служители предприемате, за да запазите приоритета на безопасността, може да насърчи спокойствието.

подови стикери

Ресторантски знаци

Лесните за четене директории и ясните знаци за намиране на пътя ще поддържат движението на краката ефективно. В зоните за обслужване на клиенти и за каси подпорите помагат да се организират линиите. Персонализираните предпазители за кихане осигуряват фина бариера между служителите и клиентите, като същевременно насърчават безопасността.

В ресторантите и баровете, които все още могат да въртят маси и барбекюта на определено разстояние от останалите, табели и надписи могат да предупреждават за наличните места. Използвайте миниатюрни A-рамки и шатри за маса, за да насочите клиентите да сканират QR код и да бъдат отведени до онлайн меню с предложения.

Стикер отворено

Безопасност и здраве

Тъй като се фокусираме върху безопасността и здравето на нашите екипи и нашите клиенти, е подходящо време да разгледаме и други знаци и графики. Все още ли са подходящи и изпълняват ли целта си? Актуализиране на лого, нови обемни букви или свежи стикери на превозни средства могат да разширят посланието на Вашата марка, когато бизнесът ви се отвори отново.

предпазен параван от акрилен материал

През последната година начинът, по който клиентите очакват да взаимодействат с бизнеса и марките, се промени. Независимо от местните наредби и решението, което вземате, което е най-доброто за вашия бизнес, ясната и последователна комуникация е от ключово значение. Знаците и графиките информират клиентите за последните актуализации. Помогнете за това, както и да изглежда новото нормално, същото да е безопасно и да покажете, че поддържате клиентите на първо място.

Оценете тази страница