Брандиране на витрина с трансперантно фолио

Брандиране на витрина - мнения 1

Брандиране на витрина – мнения – Salamander

Третият популярен метод за брандиране на витрина е с трансперантно фолио. Служи за придаване на повече оригиналност на рекламата, тъй като от трансперантното фолио е възможно да се изрязват най-различни форми, а при неговото залепване се създава усещане, че стъклото е гравирано.  На пазара може да се намери дори трансперантно фолио с т.нар. фрост ефект. Става въпрос за ефекта, който имитира заскрежаване и при брандиране на витрина е способен не само да привлече вниманието на минувачите, но и да направи атмосферата във всеки един търговски обект максимално стилна и елегантна.

Защо да се доверите на услугите за брандиране на витрина на Фарко?

Услугите за брандиране на витрина на Фарко: Затворен цикъл на рекламно обслужване – когато изберете услугите за брандиране на витрина на Фарко, вие ще получите затворен цикъл на рекламно обслужване. Първо правим предварителен дизайн, който се праща за одобрение до клиента. След като се уверим, че въпросният дизайн отговаря на профила и изискванията на бизнеса му, преминаваме към проектирането и самата изработка на рекламата.

Брандиране на витрина - мнения 2

Брандиране на витрина – мнения – SOpharmacy в голям хипермаркет

Услугите за брандиране на витрина на Фарко: Голямо разнообразие от варианти – екипът на Фарко е в състояние да ви предложи голямо разнообразие от варианти за брандиране на витрина. Варианти за брандиране на витрина с различни видове фолиа, с множество структури, форми и дизайни. За вас остава да изберете това брандиране на витрина, което ще е най-подходящо спрямо изискванията ви и характеристиките на вашия търговски обект.

Услугите за брандиране на витрина на Фарко: Продължаваща грижа за клиента след изпълнение на поръчката – отличителна характеристика на предлаганите от Фарко услуги за брандиране на витрина (и не само) е продължаващата грижа за клиента след изпълнение на поръчката. Не се притеснявайте да се обърнете към нас, ако в бъдеще ви се налага да адаптирате изработеното рекламно съоръжение към различна кампания или пък да го преместите на друга локация.

Услугите за брандиране на витрина на Фарко: Множество реномирани клиенти – доказателство за качеството и надеждността на предлаганите от Фарко услуги са множеството реномирани клиенти, които са ни се доверили. Сред тези реномирани клиенти се открояват френските магазини за спортни стоки Декатлон, немската верига за дизайнерски мебели Каре, австрийската верига игрални зали Адмирал и др.

Брандиране на витрина с трансперантно фолио
Защо да се доверите на услугите за брандиране на витрина на Фарко?

5/5 - (1 vote)