Какво получавате срещу заплащането на изискваната за светеща табела цена?

Светеща табела цена София 1

Светеща табела цена (София) – MONNI

Преди да ви запознаем с факторите, влияещи върху формирането на крайната за светеща табела цена, нека да изясним какво се предоставя на клиента срещу съответната цена. Светеща табела е един от най-популярните методи за външна реклама, който се наложи особено през последните няколко години. При него с помощта на осветително тяло рекламната табела се осветява и обликът й става съвсем различен. Ето какво бихте получили срещу заплащането на изискваната за светеща табела цена :

  1. Срещу заплащането на изискваната за светеща табела цена: Достигане до по-голям брой потребители – срещу заплащането на изискваната за светеща табела цена вие ще си гарантирате достигане до по-голям брой потребители в сравнение със стандартните рекламни конструкции без употреба на осветителни тела. Именно светлината допринася за това, тъй като прави табелата лесно забележима за преминаващите хора. Тоест малко вероятно е те да не я забележат и да не прочетат какво пише на нея, дори да става въпрос за късните вечерни и нощните часове от денонощието.
  2. Срещу заплащането на изискваната за светеща табела цена: Повишаване на атрактивността – срещу заплащането на изискваната за светеща табела цена вие получавате доста по-атрактивна реклама на вашия бизнес. Светлинните ефекти са отличен избор в комбинация с различни текстови послания, изображения и декорации. Те дават на рекламната табела точно това отличително преимущество, което й е необходимо в днешно време, когато потребителят ежедневно е затрупан от огромни количества рекламни материали и може да обърне внимание само на най-впечатляващите го сред тях.

    Светеща табела цена София 2

    Светеща табела цена (София) – Skinny бар

  3. Срещу заплащането на изискваната за светеща табела цена: Устойчивост във времето – правейки инвестиция посредством заплащането на изискваната за светеща табела цена, вие ще си гарантирате устойчивост на тази инвестиция във времето. Качествено изработената светеща табела е способна да издържи на влиянието на различни атмосферни фактори – слънце, дъжд, сняг и т.н. Тя ще съхрани отличното си състояние във времето и ще продължи да носи дивиденти за вашия бизнес, без да е необходима кой знае каква поддръжка за целта.

Какво получавате срещу заплащането на изискваната за светеща табела цена?

5/5 - (1 vote)