Актуализиране на реклами – това е вашата визия, тя има значително влияние върху клиентите и тяхното впечатление от вашия бизнес. Всяка фирма изисква добре проектирани табели. Тези инсталации привличат вниманието на клиентите и установяват силно присъствие на марката. Днес на пазара има различни видове табели, но обемните букви са едни от най-популярните опции. Те са внимателно проектирани 3D букви с кух канал за инсталиране на осветителни тела. Ако се поддържат добре, тези знаци изглеждат шикозни и елегантни. Ние насърчаваме нашите клиенти да преглеждат и актуализират старите си надписи, след като започнат да изглеждат в несъответствие с началния проект.Актуализиране на реклами

Защо трябва да актуализирате старите обемни надписи?
Това е вашата визия, тя има значително влияние върху клиентите и тяхното впечатление от вашия бизнес. Например, добре поддържан и модерен знак ще ви помогне да спечелите доверието на клиента. Ако знакът ви изглежда небрежен и повреден, хората ще се чудят дали вашият бизнес отговаря на техните стандарти. Табелите са първото нещо, което виждат, когато се приближават до вашия магазин или офис, така че трябва да изпратите правилното съобщение.

Как можете да актуализирате стари букви?
Това зависи най-вече от това колко повреден или остарял е вашият знак. Ако дизайнът изглежда твърде стар, вероятно трябва да инвестирате в редизайн. Обновеният дизайн ще привлече повече клиенти. Можете също да замените неонови тръби или други форми на осветление с LED. Тези светлини са доста ярки, не консумират толкова електроенергия и издържат дълго време. LED технологията е напреднала значително през годините, така че не сте ограничени само до ярко бели крушки. Можете да намерите осветление с неонов цвят, топли светлини, хладни светлини и други подобни опции.
Поправете или заменете всички повредени или ръждясали метални компоненти, за да гарантирате, че надписът ви изглежда свеж и актуален.

Ако искате да знаете повече за нашите продукти или искате да получите висококачествени светещи реклами, не се колебайте да се свържете с нас.

Оценете тази страница