Видове светлинна реклама според материала, от който е изработена

Светлинна реклама - мнения 1

Светлинна реклама – мнения – Декатлон България

Неонът е често използван материал за изработката на светлинна реклама. Направените от него осветителни тела имат свойството да излъчват интензивна светлина в ярки цветове, с която ефективно се привлича вниманието на минувачите дори през нощта. Еталбондът също редовно става част от изработката на светлинна реклама. Конструкциите, направени от него, са здрави, издръжливи на атмосферни влияния и в същото време приятни за човешкото око. Друг материал, който е здрав и устойчив във времето, е плексигласът. В допълнение, той притежава способността да пропуска различно количество светлина и да променя цялостната визия на съответната светлинна реклама.

Защо да поръчате изработка на светлинна реклама от Фарко?

Изработка на светлинна реклама от Фарко: Затворен цикъл на рекламно обслужване – ние от Фарко ви предлагаме затворен цикъл на рекламно обслужване. Това означава, че извършваме всички дейности, от които имате нужда. Правим предварителен дизайн, който ви пращаме за одобрение. А след това преминаваме към проектирането и същинската изработка на поръчаната от вас светлинна реклама.

Светлинна реклама - мнения 2

Светлинна реклама – мнения – опънато винилно пано и LED осветление

Изработка на светлинна реклама от Фарко: Огромно разнообразие от варианти – разнообразието от варианти, които ви предлагаме по отношение на изработката на светлинна реклама, е наистина огромно. Обемни светещи букви, покривна, тотемна или друга конструкция, използване на неон, еталбонд или плексиглас като материал за изработка, и т.н. Решението за това как точно ще бъде изработена и по какъв начин ще изглежда съответната светлинна реклама е изцяло ваше.

Изработка на светлинна реклама от Фарко: Продължаваща грижа за клиента след изпълнение на поръчката – продължаващата грижа за клиента след изпълнение на поръчката за светлинна реклама е характерна черта на нашите услуги, с които се отличаваме пред по-голямата част от конкурентите ни. Не се притеснявайте да се обърнете към нас, ако имате нужда от съвет или професионална консултация по отношение на адаптирането на рекламата към бъдещи проекти, нейната поддръжка или пък преместването й на различна локация.

Изработка на светлинна реклама от Фарко: Реномирани клиенти –  реномираните клиенти, ползвали нашите услуги за изработка на светлинна реклама, са ясно доказателство за качеството и надеждността на тези услуги. Сред въпросните реномирани клиенти бихме могли да откроим австрийската верига игрални зали Адмирал, немската верига за дизайнерски мебели Каре, френските магазини за спортни стоки Декатлон и много други.

Разгледайте нашите предложения за светещи реклами.

Видове светлинна реклама според материала, от който е изработена
Защо да поръчате изработка на светлинна реклама от Фарко?

Оценете тази страница