Кои фактори влияят върху формирането на крайната за светеща табела цена?

Светеща табела цена мнения 1

Светеща табела (цена) – мнения – АИСМП – ИП АГ “Надежда” ЕООД

Няколко са съществените фактори, които влияят върху формирането на крайната за светеща табела цена. Сред тези фактори, отнасящи се към крайната за светеща табела цена,  са наличието на външно или вътрешно осветяване, на допълнителни характеристики и екстри, както и ценовата политика на съответната фирма. Вижте какво трябва да знаете за споменатите фактори за формиране на крайната за светеща табела цена:

  • фактори за формиране на крайната за светеща табела цена: вътрешно или външно осветяване – преди да бъде определена крайната за светеща табела цена, трябва да кажете дали предпочитате вашата рекламна табела да е с вътрешно или пък с външно осветяване. При вътрешното осветяване се прави кутия, в която се инсталират LED или неонови лампи. Непрозрачен материал се използва за гърба на рекламната табела, а прозрачен или прорязан – за лицето. Подобно съчетание ще ви гарантира отлична видимост и през нощта в замяна на заплащането на изискваната за светеща табела цена. Що се отнася до външното осветяване, при него към рекламните табели се насочват външни прожектори, които се грижат за това да бъдат осветени през нощта. Ако изберете външно осветяване, със сигурност ще получите по-ниска за светеща табела цена. Имайте предвид обаче, че посредством външното осветяване няма как да се получи същото качество и интензивност на светлинния ефект като при вътрешното.
  • фактори за формиране на крайната за светеща табела цена: допълнителни характеристики и екстри – влияние върху формирането на крайната за светеща табела цена оказват и притежаваните от неядопълнителни характеристики и екстри.
    Светеща табела цена мнения 2

    Светеща табела – цена – мнения – Largo Dental Clinic

    Като примери за такива допълнителни характеристики и екстри ще дадем наличието на реле, което включва и изключва осветлението в предварително зададени часове, на декорации и дизайнерски аксесоари, и т.н. Колкото повече са въпросните допълнителни характеристики и екстри, толкова по-висока става изискваната за светеща табела цена.

  • фактори за формиране на крайната за светеща табела цена: ценова политика – разбира се, ценовата политика на конкретната фирма няма как да не окаже влияние върху формирането на крайната за светеща табела цена. Съвсем естествено е да избягвате фирми, които ви предлагат прекалено завишена за светеща табела цена. Не се доверявайте обаче и на такива, чиято предлагана за светеща табела цена е съмнително ниска и не отговаря на пазарната логика. Твърде вероятно е подобна невероятно ниска за светеща табела цена да означава лошо качество на рекламната табела и невъзможност за реализиране на желаните резултати от промо кампанията. Така че съветът ни към вас е да търсите оптималното съотношение между качество и цена за светеща табела.

Кои фактори влияят върху формирането на крайната за светеща табела цена?

Оценете тази страница