Табелите на един ресторант имат значение за това как клиентите ще подходят към него. Стратегически поставените табели за ресторанта привличат вниманието от страна на минувачите. Ако сте ресторантьор, прочетете тези съвети, за да привлечете клиенти с добре поставени табели.

Планирайте да привлечете

Говорим за целевата аудитория- пешеходен трафик, случайни минувачи, формални или различни възрастови групи. Това са специфични типове аудитория с различни изисквания. Поставянето на табелите за ресторанта точно с оглед на аудиторията ще привлече вниманието, което търсите.

Изпратете действителното съобщение

Мислете за табелите като за двупосочна комуникация. Предавате съобщение за вашия бизнес и хората реагират, като влизат. Правилната табела създава лична връзка с клиентите. Можете да предадете съобщението си визуално или да използвате точна текстова формулировка, за да накарате аудиторията да влезе. По отношение на ресторантите проучванията са установили, че визуалните табели са по-лични. Тези видове табели изпращат правилното съобщение и помагат на клиентите да намерят пътя си до вашия ресторант.

Създайте атмосфера

Популярността на табелата на ресторанта се увеличава, когато изскача от обкръжението си. Поставянето е от решаващо значение, но дори шумните или доминиращи съобщения могат да убият един страхотен знак. Това е най- лошото, което можете да направите със знака на вашия ресторант. Помислете повече как табелата да стане уникална. Това може да бъде постигнато, като изберете среда, която не е шумна, не е извън полезрението или някъде, където лесно може да бъде пренебрегната.

Мислете просто

Всички знаем, че рекламните знаци на ресторантите са най- важни, когато сте навън. Храната е  означава много и ресторантите са от съществено значение. Ето защо знаците на ресторантите трябва да се открояват. За действителния рекламен знак мислете мащабно, но просто. Простотата е ключът тук. Плюс това визуалните табели едва ли се нуждаят от друга информация, различна от графичната, за да се откроят. Ресторантьорите имат навика твърде често да се спират на знак, който е голям. Размерът не трябва да влияе на действителното съобщение. Гигантските графични табели са достатъчни, за да направите изявление, което ще грабне погледа на клиента за части от секундата.

Съсредоточете се върху качеството

Графичните табели могат да имат марката на ресторанта ви в анимация или снимки с храна. Какъвто и начин да изберете за вашия ресторант, ние ви предлагаме да не прескачате професионалната услуга. Вашият знак ще бъде лицето на ресторанта ви. Инвестирайте достатъчно в качеството за дълготрайни табели и висока възвръщаемост на инвестициите.

Рекламният знак е повече от обява за бизнес. Правилно поставените и визуално атрактивни знаци привличат вниманието върху вашия ресторант. Говорете с професионалисти по рекламни знаци от реномирани фирми, за да осветлите вашия бизнес, за да се откроите от тълпата, като използвате различни качествени рекламни табели.

Оценете тази страница