Видове брандиране на витрини в София 1

Видове брандиране на витрини в София от Фарко

Видове брандиране на витрини в София – брандиране с ПВЦ фолио

Започваме разглеждането на предлаганите на пазара видове брандиране на витрини в София с брандирането с ПВЦ фолио. По своята същност ПВЦ фолиото е едноцветно, рязано фолио. Като характеристика, отличаваща този от останалите видове брандиране на витрини в София, можем да посочим, че се използва главно за изписване на работно време и друга полезна информация. ПВЦ фолиото може да бъде изрязано в на практика всякакви форми, като то също така е възможно да бъде в по-неутрални или пък в по-ефектни и смели цветове.

Видове брандиране на витрини в София – брандиране с перфофолио

Вторият сред най-популярните видове брандиране на витрини в София е брандирането с перфофолио. Характерно за перфофолиото е, че по него има малки, незабележими и равномерно разположени дупчици, през които светлината е способна да преминава. Това обаче не се отразява по никакъв начин на качеството на печата и видимостта на изображението. Тоест това брандиране по нищо не отстъпва на останалите видове брандиране на витрини в София. Допълнително преимущество при перфофолиото е, че ви дава възможност без никакъв проблем да виждате какво се случва навън, но в същото време възпира външните любопитни погледи към обекта ви.

Видове брандиране на витрини в София

Видове брандиране на витрини в София – Научете повече!

Видове брандиране на витрини в София – брандиране с трансперантно фолио

И третият от основните видове брандиране на витрини в София , които са широко разпространени в съвременната външна реклама, е брандирането с трансперантно фолио. То пропуска светлина, но е едноцветно. Позволява да се изрязват най-различни форми, а при залепване успешно създава впечатление, че стъклото е гравирано. На пазара се предлага и трансперантно фолио с фрост ефект, благодарение на което се създава ефект на заскрежаване при брандиране на витрини. Това е единственият от наличните видове брандиране на витрини в София, при който е възможно да се получи подобен ефект.

Видове брандиране на витрини в София – доверете се на Фарко

Независимо кой от споменатите видове брандиране на витрини в София предпочитате, правилното решение е да се доверите на екипа на Фарко. Ние използваме само и единствено първокласни материали, и сме максимално гъвкави по отношение на нуждите и изискванията на клиента. Изберете услугите за външна реклама на Фарко и ще бъдете напълно удовлетворени от постигнатите резултати!

Разгледайте още брандиране на витрини.

  • Видове брандиране на витрини в София 3
    Видове брандиране на витрини в София - Разгледайте при нас!
Оценете тази страница