Светещи обемни букви – кои са вариантите за осветяването им и с какви осветителни тела може да се извършва?

Светещи обемни букви качество 1

Светещи обемни букви – качество – Interior House

Три са основните варианти за осветяване на светещи обемни букви. При първия от тях свети само лицето на буквата. При втория свети цялата буква. Има и трети вариант, който е все по-често използван напоследък, а именно варианта за фоново осветяване на буквите. Какво означава този вариант? При него светлината се излъчва зад съответните светещи обемни букви и създава приятен фон около тях. Така самите светещи обемни букви изпъкват и лесно се забелязват от минаващите хора.

Що се отнася до осветителните тела, с които е възможно да се извършва осветяване на светещи обемни букви, отново вариантите са няколко. Въпросните осветителни тела могат да бъдат неонови, флуоресцентни, както и набиращите популярност през последните години LED осветителни тела. Преценете внимателно какъв тип осветителни тела да изберете за осветяване на вашите светещи обемни букви. Този избор трябва да бъде съобразен с местоположението, на което ще бъдат поставени съответните светещи обемни букви, и с облика, който искате да придадете на вашия бизнес. Разбира се, необходимо е да се съобразите и с моментните си финансови възможности и със средствата, които бихте могли да отделите за подобна инвестиция.

Светещи обемни букви – къде е възможно да бъдат поставени?

Светещи обемни букви качество 2

Светещи обемни букви – качество – Десизо Монни Ритейл

Много бизнеси залагат на светещи обемни букви и заради гъвкавостта по отношение на мястото, където е възможно да бъдат поставени. Поръчаните от вас светещи обемни букви могат да се изработят в различни размери и шрифтове, така че да се адаптират към предвидената локация и същевременно да пресъздават точно логото на вашия бизнес. Безброй са потенциалните локации в и около търговския обект за поставяне на светещи обемни букви. Сред най-често използваните са стените, покрива, тотема, както и други места в интериора или пък в екстериора на сградата.

Светещи обемни букви – кои са вариантите за осветяването им и с какви осветителни тела може да се извършва?
Светещи обемни букви – къде е възможно да бъдат поставени?

Оценете тази страница