Светеща табела за магазин – кои са преимуществата от нейната употреба?

Светеща табела за магазин предимства 1

Светеща табела за магазин предимства – научете повече!

Светеща табела за магазин е един от най-популярните видове външна реклама през последните години. По своята същност тя представлява табела, която най-често е изработена от еталбонд и се захранва с LED модули. Няколко са съществените преимущества, които използването на светеща табела за магазин ще осигури на вашия бизнес. Ето кои са те:

  1. Преимущества от употребата на светеща табела за магазин: Атрактивна и привличаща вниманието – съоръженията от категория „Светеща табела за магазин“ изпълняват успешно главното предназначение на външната реклама. А именно да са атрактивни и да привличат вниманието. Една светеща табела за магазин, поставена отпред на търговския ви обект, не само ще се забелязва отдалеч, но и ще събира погледите на минувачите и ще ги стимулира да обърнат внимание на продуктите и/или услугите, които предлагате.
  2. Преимущества от употребата на светеща табела за магазин: Бързо и лесно инсталиране – едва ли ще имате особени проблеми с инсталирането на вашата светеща табела за магазин. Обикновено инсталирането на тези съоръжения се осъществява бързо и лесно и не изисква кой знае каква подготовка. Монтажът е препоръчително да се извърши на стена с метални скоби и в близост до електричество, за да може да се осигури необходимото захранване на светлините.
  3. Преимущества от употребата на светеща табела за магазин: Енергийна ефективност – повечето съоръжения от категория „Светеща табела за магазин“ са енергийноефективни, тъй като се захранват с LED модули. Това е от голяма полза за вас като собственици на промотирания бизнес. От една страна LED модулите ще изпълняват пълноценно своите функции при ниска консумация на електричество, а от друга – те имат дълъг живот и няма да ви се налага да ги сменяте особено често.
  4. Преимущества от употребата на светеща табела за магазин: Полезност по всяко време от денонощието – веднъж след като монтирате своята светеща табела за магазин, тя ще бъде полезна за промотиране на бизнеса ви по всяко време от денонощието. За разлика от други видове външна реклама, съоръженията от категория „Светеща табела за магазин“ се виждат ясно и през нощта под въздействието на LED светлината.

Как да изберете подходящата за вашия бизнес светеща табела за магазин?   

Светеща табела за магазин предимства 2

Светеща табела за магазин предимства – свържете се с нас

За да са налице всички споменати по-горе преимущества, трябва да изберете подходящата светеща табела за магазин, отговаряща в максимална степен на профила на вашия бизнес. Вижте факторите, които е добре да вземете под внимание при избора:

  • избор на светеща табела за магазин: базови характеристики – на първо място трябва да уточните с фирмата, която сте наели, базовите характеристики на изработваната за вас светеща табела за магазин. Препоръката ни е да заложите на доказани решения като светеща табела за магазин, изработена от еталбонд и захранвана от LED модули. Разбира се, все пак трябва да се съобразите и с фактори като моментните си финансови възможности, но мислете и в дългосрочен план. За светеща табела за магазин с LED модули например ще ви се наложи да платите по-висока цена, но пък в бъдеще ще спестите значително количество разходи.
  • избор на светеща табела за магазин: дизайн – или казано по друг начин, как точно ще изглежда вашата светеща табела за магазин. От значение за нейния външен вид са аспекти като големината на буквите, техният шрифт, цветът, степента на осветеност на различните зони и т.н. Ясно е, че ще си изберете светеща табела за магазин, синхронизираща се с вашите лични вкусове и предпочитания. Преди да одобрите финалния проект за дизайн, предложен ви от фирмата обаче, помислете още веднъж дали въпросната светеща табела за магазин наистина отговаря на профила на бизнеса ви и на посланията, които искате да предадете на потребителите.
  • избор на светеща табела за магазин: допълнителни екстри – една светеща табела за магазин е възможно да разполага и с най-различни допълнителни екстри, които да повишат нейната атрактивност и да привлекат още повече вниманието на минувачите. Като примери за такива екстри ще дадем добавянето на разнообразни декорации, създаването на специални светлинни ефекти и т.н. Преди заявяването на подобни допълнителни екстри обаче имайте предвид, че те вероятно ще увеличат цената на съответната светеща табела за магазин.

Светеща табела за магазин – кои са преимуществата от нейната употреба?

Как да изберете подходящата за вашия бизнес светеща табела за магазин?

Оценете тази страница