Избор на LED

Светодиодните модули, използвани в светещите табели, обикновено са 12-V системи с постоянен ток. Някои от тях са предназначени за използване в големи табели. Други са проектирани с по-широк ъгъл на видимост, за да се улесни осветяването на по-малки, по-компактни пространства, включително и при тесни обемни букви.

Така дизайнът на знака ще диктува кои видове светодиоди трябва да се използват за осветяването му. Изборът на LED е въпрос на идентифициране на правилния интензитет на светлината и ъгъла на гледане. Що се отнася до цвета, дължината на вълната на светодиодите трябва да съответства на тази на полупрозрачната пластмасова буква в случай на прилагане на лицево осветление или до поява на желания ореол. Същите светодиоди със сигурност могат да се използват за голямо разнообразие от приложения. Най-добре е обаче да се консултирате с доставчиците, за да разберете кой е най-подходящ за конкретния дизайн.

Метали и пластмаси

Светодиодите могат да се инсталират ефективно в широк спектър материали, включително, но не само в: Обработени метали: алуминий, месинг, бронз, мед, неръждаема стомана или неръждаема стомана с покритие от титан.

Лети метали: алуминий или бронз.

Пластмаси: целулозен ацетат бутират или акрил.

Има предимства да се използват някои от тези материали пред други. Ако например дизайнът на знака изисква използването на пластмасови кутии, ще бъде важно да се изберат специфични светодиоди, които не изискват метална кутия, която да служи като техен „радиатор“. Също така ще е важно да се избере пластмаса, която вече е одобрена за използване в осветени знаци.

Обработени метали

При обработените метали има много опции за обемни букви. Те могат да са от тънко алуминиево покритие до заварен или запоен алуминий от най-висок клас, неръждаема стомана (включително варианти с покритие от титан), месинг, мед и бронз. Всички те могат да осигурят по-елегантен, изтънчен външен вид от пластмасата, както за дневно, така и за нощно гледане. Обемните букви с алуминиево покритие обикновено са с лицево осветление и дълбочина 76 или 127 mm (3 или 5 инча). Те са произведени с 1-мм (0,04-инчови) или 1,6-мм (0,06-ин) алуминиево покритие. Обикновено са завършени с боя и имат прикрепени с тел или нитове гърбове и алуминиево покритие, закрепено към прозрачни пластмасови повърхности. Макар и да не изглеждат много стабилни отблизо, те осигуряват добра възможност за икономични табели, които могат да бъдат произведени бързо.

Поради пространствено-ефективния характер на светодиодите е възможна дълбочина от само 38 мм (1,5 инча).

Обемните алуминиеви букви с допълнителен габарит са заварени, с осветено лице или ореол. Достъпни са в стандартни дълбочини, вариращи от 51 мм (2 инча) до 152 мм (6 инча), с по-големи дълбочини за специални проекти. Материалът е достатъчно здрав за обемни букви, които са високи от 0,4 до 3 м (16 до 120 инча) или дори по-големи. За приложения с лицево осветление капакът на кутията може да бъде произведен от алуминий със същия размер, както кутията, с тесен контур, който да държи прозрачната пластмасова повърхност на място. Това покритие припокрива кутията и е прикрепено с винтове, за да осигури остри, отчетливи ъгли, осигуряващи едновременно отличен дневен и елегантен нощен външен вид. Има също така и приложения с неконтрастно лицево осветяване, където ръбът на лицето се осветява заедно с останалата част от него. Предлагат се боядисани, лъскави и анодизирани покрития за алуминиеви букви с лицево осветяване и ореол.

Най-добрите букви от неръждаема стомана се произвеждат най-добре с непрекъснато запояване от вътрешната страна на лицата им.

Те могат да бъдат с лицево осветяване или ореол при голямо разнообразие от дълбочини- от 25 до 152 мм (от 1 до 6 инча). Буквите от неръждаема стомана могат да се изработват малки- до 51 мм (2 инча). Поради ограниченията в размера на светодиодните модули обаче, обикновено трябва да бъдат поне 152 мм (6 инча), за да могат да бъдат осветени. За приложенията с лицево осветление е необходим тесен контур в рамките на конструкцията за закрепване на полупрозрачната пластмасова повърхност на място. Буквите от неръждаема стомана осигурява остри, ясни ъгли, а също така се предлагат и приложения без контраст. Полираните, излъскани, покрити с титан и боядисани покрития, са най-популярните варианти.

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 3 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Светещи реклами с LED

References

Ads

Farco е лицензирана фирма за Светещи реклами. Вътрешни и международни Светещи реклами, както и професионално извършване на монтажни дейности. Работим по световни стандарти, гарантиращи качествени хамалски услуги и че вашите вещи ще бъдат преместени безпроблемно до всяка точка на света.

За нас граници не съществуват в сферата на Светещи реклами и табели.

Светещи Реклами София. Планираме всичко изключително внимателно. Изработка, превозване Демонтаж/Монтаж на Светещи Реклами и Табели. Обадете се!

Държим най-вече на професионализма и качеството на услугите, които предлагаме: Светещи реклами и табели .
Нашата цел е да Ви предложим максимално ефективни решения.

Ние сме експерти в рекламата на вашата фирма.

Светещи реклами с LED

Светещи реклами,

Светещи Реклами България,

Лабораторно оборудване или Фабрично оборудване към новите ви помещения. Цялото електронно оборудване, като сървъри и модемни шкафове, се опаковат в специално проектирани кутии и се транспортират в превозни средства с пневматично окачване. Светещи реклами и табели.

Оценете тази страница