НЕОНОВИ НАДПИСИ

16.06.2020г.

Описание: Неонов надпис Сребърно езеро. Неонов контур за фасаден монтаж, върху алуминиева конструкция и подложка от алуминиева ламарина с прахово боядисване.

Неонови надписи и елементи. Чудесен начин да привлечете окото и интересен акцент в интериора. Предпочитана реклама за денонощни обекти – казина, бензиностанции, магазини, заведения.

Клиент:

Партньор:

Неонови реклами

Неоновите реклами са незаменими, изключително красиви и забележими, с постоянен поток на ярка светлина, устойчиви на атмосферни условия и с много дълъг живот, през който запазват интензивността си на светене. Не случайно този тип външна реклама доминира със интензитет на излъчваната светлина, особено през деня. Неоновите реклами изграждат характерна и живописна нощна картина, изпълнена с настроение, разнообразие и насоченост.

Не всяка реклама е подходящо да се изработи от неон, но пък за нас е истинско предизвикателство да намерим решението. Главна роля играе избора на шрифт.

Неоновата реклама представлява обикновено, светещ неонов контур, описващ надпис или друга форма. Неон може да се използва и като по-обикновени елементи, например светещи линии или дъги, подчертаващи формата на сграда. Неоновия надпис може да бъде подчертан като за целта се използва подложка от алуминиева ламарина, еталбонд или PVC плоскост.

Вижте още за неонови реклами.

Оценете тази страница