Обемните букви – успехът никога не е изглеждал по- добре

Обемните букви със светодиодно осветление

Успехът никога не е изглеждал по- добре

Сега би било трудно да си представим времето, когато ги нямаше обемните букви. Популяризирани в началото на 70-те години на миналия век, тези сменящи се и силно видими светещи букви скоро се превърнаха в най-престижния избор в рекламата на място. Постепенно в тях започнаха да се използват неон и други материали, които първоначално имаха потенциални проблеми. Но през годините процесите и материалите се превърнаха в изкуство, което днес се практикува и усъвършенства чрез съвременните стилове и техники.

Как работят обемните букви със светодиодно осветление

По-голямата част от осветеността на обемните букви със светодиодно осветление сега се извършва с използване на LED технология. Има много начини, по които осветлението на тези букви може да бъде подобренo, за да придобият уникален външен вид. Основният стил е бляскава отпред буква, използващa прозрачно винилово покритие или боядисан акрил. Друг вариант е задно осветяване или осветление тип ореол, където LED в различни цветове могат да бъдат насочени към стената или да са с обратен наклон. Така буквите могат да се очертаят по интересен начин.

Къде да използваме обемните букви със светодиодно осветление

Всяка ситуация, в която се използват обемните букви със светодиодно осветление, е уникална за местоположението и сградата. Поради тази причина, когато се извършва проучване, монтажникът трябва да разгледа електрическите връзки, вида на стената и други препятствия. В много случаи те могат да представляват предизвикателство за начина на проектиране и инсталиране на буквите. Много наемодатели и общности имат ограничения за размерите, както и за инсталацията на буквите. Електрическите канали са правоъгълни структури, които могат да се използват за поставяне на буквите, вместо да се инсталира директно всяка отделна буква върху сградата. По този начин могат да се монтират захранвания в каналите, а не вътре в сградата. В този случай не е нужно да се пробиват толкова отвори. Всеки канал обикновено се нуждае само от един комплект електрически проводници от вътрешната страна на сградата. Иначе трябва да се пробиват дупки за всяка буква и тя да се свърже от вътрешната страна на сградата.

Обемната буква със светодиодно осветление обикновено е изработена от алуминий

с форма и стил за искания дизайн. В повечето случаи страничните или задната част на буквата, както и орнаментите, които държат акрилното лице, са боядисани според дизайна на клиента. LED модулите се монтират в обемната буква със светодиодно осветление  и се поставят така, че светлината да се разпределя равномерно, за да се постигне желаният ефект. Насочените акрилни лица обикновено са покрити с прозрачен винил в одобрения от клиента цвят. Ако има канал, използван за прикрепване на буквите, стандартната практика е каналът да е боядисан в цвят като сградата, където ще бъде инсталиран.

Обемните букви със светодиодно осветление продължават да носят успех на фирмите, които ги използват стратегически. Те са разумна инвестиция с огромна възвращаемост.

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 1 review)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Светещи реклами със светодиодно осветление

References

Ads

Farco е лицензирана фирма за Светещи реклами. Вътрешни и международни Светещи реклами, както и професионално извършване на монтажни дейности. Работим по световни стандарти, гарантиращи качествени хамалски услуги и че вашите вещи ще бъдат преместени безпроблемно до всяка точка на света.

За нас граници не съществуват в сферата на Светещи реклами и табели.

Светещи Реклами София. Планираме всичко изключително внимателно. Изработка, превозване Демонтаж/Монтаж на Светещи Реклами и Табели. Обадете се!

Държим най-вече на професионализма и качеството на услугите, които предлагаме: Светещи реклами и табели .
Нашата цел е да Ви предложим максимално ефективни решения.

Ние сме експерти в рекламата на вашата фирма.

Светещи реклами със светодиодно осветление

Светещи реклами,

Светещи Реклами България,

Лабораторно оборудване или Фабрично оборудване към новите ви помещения. Цялото електронно оборудване, като сървъри и модемни шкафове, се опаковат в специално проектирани кутии и се транспортират в превозни средства с пневматично окачване. Светещи реклами и табели.

Оценете тази страница