Видове светещи рекламни табели 1

Видове светещи рекламни табели – Вижте повече!

Видове светещи рекламни табели – какви са техните цели?

За да можете да прецените по-добре кой от основните видове светещи рекламни табели ще е по-подходящ за външната реклама на вашия бизнес, нека отново да поясним кои са техните основни цели. Основните цели но този тип табели включват открояване на вашия търговски обект сред конкурентите наоколо, както и гарантирането на видимостта на външната реклама по всяко време от денонощието. Бъдете максимално прецизни при избора си на видове светещи рекламни табели, за да можете да постигнете ефекта, който желаете.

Видове светещи рекламни табели – табели с вътрешно осветяване

Започваме разглеждането на основните видове светещи рекламни табели с тези с вътрешно осветяване. По своята същност те представляват своеобразни кутии, в които са инсталирани LED или пък неонови лампи. Ако търсите максимална ефективност на външната реклама на своя бизнес, те несъмнено са правилният избор сред предлаганите на пазара видове светещи рекламни табели. С качественото вътрешно осветяване се гарантира възможно най-доброто осветяване на табелата, както и нейната отлична видимост по всяко време от денонощието. Разбира се, те са и по-скъпите сред предлаганите на пазара видове светещи рекламни табели, но заплащането на цената им определено си заслужава.

Видове светещи рекламни табели 2

Видове светещи рекламни табели – Свържете се с нас!

Видове светещи рекламни табели – табели с външно осветяване

Когато се съпоставят предлаганите на пазара видове светещи рекламни табели, се вижда ясно, че главното преимущество на табелите с външно осветяване е тяхната значително по-ниска цена. Така че ако търсите видове светещи рекламни табели, които да се впишат в сравнително ограничен бюджет за реклама, външното осветяване е правилният избор. Имайте предвид обаче, че ефективността им е доста по-ниска от табелите с вътрешно осветяване. Външните прожектори, които се насочват към табелите, за да ги осветят през нощта, няма как да осигурят същата видимост и атрактивност на външната реклама, каквато е налице при инсталираните във вътрешността LED или неонови лампи.

Видове светещи рекламни табели – доверете се на екипа на Фарко

Независимо на кой от описаните дотук видове светещи рекламни табели ще се спрете, правилното решение е да възложите изработката им в ръцете на екипа на Фарко. Ние ви предлагаме затворен цикъл на рекламно обслужване, тоест изпълняваме всички дейности от предварителния дизайн до проектирането и същинската изработка. Максимално гъвкави сме и винаги се съобразяваме с изискванията на клиента и с профила на неговия бизнес. Неслучайно на Фарко се доверяват реномирани компании като австрийската верига игрални зали Амирал, немската верига за дизайнерски мебели Каре, френската верига магазини за спортни стоки Декатлон и др.

Научете повече за рекламни табели.

  • Видове светещи рекламни табели 4
    Видове светещи рекламни табели - Разгледайте при нас!
5/5 - (1 vote)