Привличане на служители и клиенти

Към настоящия момент се забелязва значително увеличение на хората, които работят отдалечено /Home office/. Последните проучвания показват, че 70% от хората по света работят отдалечено поне веднъж седмично. Не всички собственици на бизнес обаче подкрепят тази тенденция.

Проблемът е, че повечето служители всъщност не харесват работната си среда. За подобни компании е изключително важно да обърнат внимание на офис пространството. Уверете се, че създавате безопасна, чиста и комфортна среда за служителите, но ако наистина искате те да бъдат ангажирани и горди от работното си място, препоръчваме да обърнете внимание на детайлите.

Екипът на Фарко е помогнал на много собственици на фирми да подобрят цялостния облик и усещане на офиса си. Що се отнася до бизнес знаците, има много различни възможности там. Въз основа на вашите нужди и бюджет нашите експерти могат да ви помогнат да определите, кои са най-добрите решения за вашия бизнес.

Подобряване на офис средата

Рекламни табели1. Табели за лоби или представителната част от офиса.

Веднага щом клиенти и служители влязат във вашия офис, те трябва да бъдат посрещнати с името и логото на вашата марка. Това помага да се изгради признание, доверие и осведоменост за марката. Едни от най-популярните офис табели, които нашите клиенти обичат да използват във входните си фоайетата, са обемни букви. Тези знаци са лесни за инсталиране, изглеждат професионално и са много издръжливи. Те могат да бъдат изработени от материали като пластмаса, MDF, метал, акрил и др. В комбинация с правилното осветление те могат значително да подобрят цялостния облик на вашия офис.

2. Декорация на стени – интериорни реклами.

информационни табели

Освен че помагат на клиентите да намерят пътя до вашия офис, бизнес декорациите вече се използват и за обличане на цели стени и декориране на фоайета. Има неограничени възможности, когато става въпрос за офис стени, те могат да бъдат направени с изрязани букви, тапет, лайтбокс и много други опции. Инвестирането е красив знак за офиса и винаги е чудесна идея. За повече вдъхновение посетете нашата страница за интериорни реклами.

Решения за офис интериор

3. Именни табели.

Този тип офисни табели могат да служат за няколко цели. Те могат да помогнат за идентифицирането на отделни офиси и стаи. Полезно е да се подчертаят имената на служителите, в повечето офиси това се използва за роли на изпълнително ниво. Именните табели също могат да ви помогнат да създадете сплотен външен вид на офиса. Винаги препоръчваме да използвате подобни материали, цветове и стилове като останалите знаци на вашия офис.

4. Цифрови интериорни елементи /дисплеи/.

Знаците, които могат лесно да бъдат модифицирани и актуализирани, стават все по-популярни. Най-страхотното при наличието на цифров знак във вашия офис е, че можете да правите промени толкова често, колкото искате. Повечето от тези знаци използват LCD и LED технологии. Използват се за показване на специални съобщения, изображения на продукти, ценообразуване, анимирани видеоклипове и др. Други големи предимства от използването на тези цифрови офисни знаци са, че изглеждат много модерни и са чудесни начини да привлекат вниманието на посетителя ви.

Решения за офис интериор

5. Знаци за показване на визията и ценностите на вашата компания.

Има много елементи, които правят вашата компания уникална. Използвайки прости пластмасови табели, можете да поставите на стените на вашия офис съобщението, което искате да внушите на всички свои служители. Това е чудесна стратегия за подпомагане изграждането на културата около вашата организация. Използваме много различни материали, за да направим тези послания за вашите стени. След като разберете къде искате да се показват вашите съобщения, ние можем да ви помогнем да решите кои материали ще бъдат най-подходящи.

6. Стикери.

Един лесен и достъпен начин за брандиране на вашия продукт е с персонализирани стикери с логото на вашата компания или за дадена рекламна кампания.

7. Плакети и награди.

Най-добрият начин да разпознаете постиженията на служителите е чрез раздаване на награди или персонализирани плакети.

Решения за офис интериор

8. Използвайте акрилни/плексиглас обемни елементи за декориране на открити пространства.

Един добре проектираният акрилен офисен 3D елемент може да придаде на помещението много изтънчен и модерен външен вид. Тези елементи, могат да бъдат различни плексигласови стойки или обемни елементи с чисто художествено предназначение. Размерите, формите и инсталацията могат да варират. Тези елементи често се използват от интериорните дизайнери, за да подпомогнат издигането на проектите им, придавайки им нотка на лукс.

9. Представете историята на вашата компания.

Вътрешните стенни табели често се използват за представяне на историята на компанията. Ако вашият офис има история, която си струва да бъде представена по стените, има много различни опции, достъпни за вас. Често препоръчваме да използвате висококачествени изображения, за да подчертаете специални моменти от историята си.

Решения за офис интериор

10. Използвайте надписи от PVC фолио.

Бързият начин за трансформиране на всяка област около вашия офис е с надписи от PVC фолио. Това обикновено е много достъпно решение, което може да ви даде страхотни резултати. Можете да използвате рекламни и маркови съобщения, за да украсите стените си, или можете да използвате вдъхновяващи поговорки и цитати, за да мотивирате служителите си. Често се използва за стъклени преградни витрини, чрез облепване с витражно или пясъко-струйно фолио. Резултатът е красиво и различаващо се въздействие.

Оценете тази страница