СВЕТЕЩИ БУКВИ V-BAND

16.07.2020г.

Описание: Светещи букви, изработени от алурапиден профил и плексигласово лице. Монтажна алуминиева конструкция. Директен монтаж към термопанел. Осъществено узаконяване на надписа и разрешение за поставяне.

Светещи реклами

Mогат да се категоризират като външни и вътрешни /интериорни/. Основният източник на информация и комуникация с потребителя е лицето на рекламата /табела или обемни букви/. Лицето на една светеща реклама се изработва от плексиглас или винил за задно осветяване. Изображението върху лицето пък се изпълнява чрез директен печат или със самозалепващо фолио. Това са материали, които позволяват добър контраст и различни възможности от към дизайнерска гледна точка.

Обемни букви

Светещи и не светещи обемни букви. Използваме разнообразни технологични методи на изработка и материали. Изработваме обемни букви от алуминий, неръждаема стомана, плексиглас, фибран, MDF, PVC и др. Светещите обемни букви са гаранция за атрактивност и представителност.

Фирма Фарко използва изключително висококачествени и мощни LED модули на корейския производител GOQ с вграден чип Samsung 2835. Осигуряват изключително ярко и равномерно осветяване за всякакъв вид светеща реклама. С водозащита IP68 и 3 години пълна гаранция. Има варианти за осветяване на плитки обемни букви и табели, също така и на големи рекламни площи.

Резултатът е триизмерен знак с визуално въздействие, който привлича окото на минувачите. 3D обемни букви може да се използва както на закрито, така и на открито в много области – хотели, ресторанти, търговски центрове, училища, болници, офиси, аптеки и магазини, денонощни обекти и др.

Светещи реклами FARCO

Лидер на пазара с над 20 годишен опит в сферата на Светещите реклами. Ефектна реклама за вашия бизнес. Дизайн, проектиране, производство, доставка и монтаж на светеща реклама. Гаранция за професионализъм и качество.

Ако искате да получите добър резултат е необходимо да получите професионална консултация. Фирма Фарко разполага с екип от професионалисти на всяко ниво от реализацията на светещи рекламни съоръжения. От дизайна, проектирането и узаконяването до изработката, доставката и монтажа на Вашата реклама.
Научете повече за светещи букви.

Клиент:

Партньор:

Оценете тази страница