СВЕТЕЩА РЕКЛАМА ОТ ЕТАЛБОНД

22.12.2020г.

Описание: изработка на светеща реклама от еталбонд за фасада на магазин South Western. Светеща кутия с LED осветление и прорязани светещи елементи. Метална конструкция. Прорязаните елементи са вградени в кутията и изработени от плексиглас опал. Монтаж чрез метална конструкция към фасадата на търговския обект.

Клиент: South Western

Партньор:

Еталбонд или etalbond® е композитен панел (тип сандвич), съставен от нетоксично полиетиленово ядро, надеждно фиксирано между фини алуминиеви листове. Композита се произвежда с различна дебелина (3, 4 и 6mm) и листове със широчина (1000, 1250 и 1500 mm) и дължина между 2000-7000 mm.

.

Светещи табели от еталбонд – какво е това

Сливането на алуминиевите листове със сърцевината се постига посредством високо компресиране, включващи три елемента (два алуминиеви листа и специално слепящо вещество придружено с полиетилена), извършено между притискащите ролки. Финалният резултат е здрав и изключително устойчив плосък лист от композитен материал.
АКП е идеалното решение за приложение в екстремни атмосферни условия (замърсени градски и индустриални среди) като почистването им е безпроблемно.

Най-голямото приложение на еталбонд е във външната облицовка на фасади на сгради.
Материала е изключително подходящ за използване в рекламата, без значение външна или интериорна, светеща или не.
Еталбондови плоскости се използва като подложка на надписи, като лице на табели, като борд или гръб за обемни букви, табели с прорязано лице, светещи тотеми с прорязани елементи. Също може да се използва за изработка на облицовка за обемни тела от нестандартен тип /например обшивки на банкомати, колони, спирки и бутки/.
Еталбонд има голяма гъвкавост по отношение палитрата от цветове и лакови покрития. Изключително устойчив на външни метеорологични условия материал. Не корозира! Разнообразие от размери. Позволява конструиране на равни и стабилни основи.

Предимства на светещи табели (цени – при уточняване на детайлите)

светещи табели цени 1

Светещи табели – Foods & Catering

Ето предимствата, които открояват всички светещи табели (цени – при уточняване на детайлите) от другите рекламни опции:

 • Всички светещи табели са изключително атрактивни и привличат вниманието – което е и целта на всяка реклама.
 • Инсталирането на светещи табели е доста лесно и рядко изисква съществена подготовка от ваша страна. Почти всички светещи табели се монтират на стени с метални скоби в близост до електричество, за да се осигури по-лесното електрозахранването на светлините.
 • Всички светещи табели са енергийноефективни. Повечето нови светещи табели (цени – при уточняване на детайлите) се захранват с LED крушки, които имат дълъг живот и няма нужда да се сменят толкова често, колкото нажежаемите, флуоресцентните или неоновите крушки. Освен това LED осветлението има ниска консумация на електричество, което означава по-малък разход за фирмата.
 • Всички светещи табели имат високо качество на изображението.
 • Всички светещи табели са естетически приятни за окото.
 • Посланието от вашите светещи табели може да достигне до голяма аудитория и през деня, и през нощта .
 • Всички светещи табели (цени – при уточняване на детайлите) могат бързо да предадат информация на клиентите и минувачите.

Защо да изберете светещи табели и такива от еталбонд

Открояването сред конкуренцията е необходимост за всеки бизнес. Вие самите вероятно инвестирате много време и средства в популяризирането на вашата марка. Но наличието на светещи табели е еднократен, прост, не особено скъп и ефективен начин да бъдете забелязани от масите, без да полагате никакви усилия. И това е основната причина изборът на светещи табели (цени – при уточняване на детайлите) да е един от най-добрите, които можете да направите.

Всички външни светещи табели (цени – при уточняване на детайлите) привличат вниманието, където и ада се намират. Можете да заявите присъствието си с голяма, атрактивна табела или да добавите нотка изтънченост със светещ тотем, особено ако го поставяте пред бизнес или комплекс, работещ късно вечер.
Всъщност Еталбонд /etalbond®/ е търговско наименование на плоскостите от алуминиев композитен панел /АКП/.

светещи табели цени 2

Светещи табели – Studio MG

Малките светещи табели в интериора са бюджетни и много персонализирани. Вътрешните светещи табели (цени – при уточняване на детайлите) са страхотен начин да презентирате впечатляващо своите предложения в заведение за бързо хранене например. Можете да ориентирате деликатно и стилно клиентите си кое гише в банката за какво служи или просто да създадете атрактивна и модерна обстановка във фоайе, офис или чакалня.

Клубове, болници, барове, ресторанти, киносалони, търговски центрове, дискотеки, офиси – няма бизнес място, което да не може да се възползва от предимствата на добре изработени и поставени табели. И няма начин да не могат да бъдат измислени, произведени и монтирани подходящи светещи табели (цени – при уточняване на детайлите) за какъвто и да е бизнес и място.

Видове светещи табели (цени – при уточняване на детайлите)

Различните светещи табели (цени – при уточняване на детайлите) са прецизно персонализирани и вариантите да бъдат изработени са толкова много, че е наистина трудно да се категоризират. Във FARCO можем да ви предложим огромен избор от различни опции за производство и визия на светещи табели.

светещи табели цени 3

Светещи табели – Edrehi.com

За да направим подходящите за вас светещи табели (цени – при уточняване на детайлите), можете да избирате между следните опции:

 • Избор на осветление за светещи табели – LED, флуоресцентно, неоново, според вашите нужди, цели и бюджет.
 • Светещи табели – лога. Тук има стотици варианти при избора на вид, осветеност, цвят, материали, размери и т.н.
 • Светещи табели от единични светещи букви – с различен шрифт, големина, осветеност, цвят и др.
 • Светещи табели с предно осветление или подсветка, в зависимост от мястото и целта на рекламното съоръжение.
 • Вътрешни или външни светещи табели (цени – при уточняване на детайлите) в зависимост от нуждите ви.
 • Светещи тотеми.
 • Светещи надписи.
 • Персонализирани неонови букви.

Можете също така да избирате разнообразие от цветове, размери, форми и материали, за да сте сигурни, че получавате най-добрите за вашия бизнес светещи табели (цени – при уточняване на детайлите). Използвайки максимално тези компоненти, можете да презентирате присъствието си 24 часа в денонощието.

На практика предлагаме толкова много варианти, че ако имате каквато и да е идея, най-добре се свържете с нас, за да ви разкажем как можем да я осъществим. Нашите специалисти с радост ще работят с вас, за да гарантират, че получавате онези светещи табели (цени – при уточняване на детайлите), които най-добре отговарят на желаната от вас визия и ефективност. Чувствайте се свободни да ни задавате всякакви въпроси, които може да имате.

Светещи табели от еталбонд във FARCO

светещи табели цени 4

Светещи табели – Liebherr

Ние от екипа на FARCO имаме опита, познанията и уменията, които ни позволяват да свършим добре работата си от първия път. Ако искате привличащи вниманието персонализирани светещи табели (цени – при уточняване на детайлите), то не търсете повече – ние сме хората, които ще ги направят и монтират перфектно.

Ние гарантираме превъзходно обслужване на клиентите, впечатляващ дизайн, бюджетни или луксозни варианти – по ваш избор. Нашите светещи табели (цени – при уточняване на детайлите) са произведени от професионални инженери според точните спецификации – ваши или на нашите дизайнери. Но най-важното от всичко е, че няма да започнем производството, докато първо не одобрите дизайна, размерите и материалите, които са заложени в изработения от нас проект.

От стъпването ви в нашия офис през създаването на проекта за светещи табели (цени – при уточняване на детайлите) до края на реализирането му нашият екип от дизайнери и инженери ще ви държи в течение на всяка една стъпка. Една среща с нас – и ще разберете защо сме различни.

Важно е също така да знаете, че работим в съответствие с държавните и местни разпоредби, като ви осигурява допълнително спокойствие при евентуални проверки.

Ако сте готови да окажете въздействие във вашия бранш и да оставите трайно впечатление, свържете се с нас днес, като използвате формата за контакт.

Светещи табели от еталбонд – какво е това
Предимства на светещи табели (цени – при уточняване на детайлите)
Защо да изберете светещи табели от еталбонд
Видове светещи табели (цени – при уточняване на детайлите)
Светещи табели от еталбонд във FARCO

Хората, които търсят светещи табели, търсят и: светещи реклами, обемни букви, външна реклама, неонови реклами, рекламни табели, светещи надписи, светещи букви, рекламни тотеми, брандиране на витрини, брандиране на автомобили и рекламни надписи.

Оценете тази страница