СВЕТЕЩА ФАША ОТ ЕТАЛБОНД

23.07.2020г.

Описание: Светеща фаша, обединяваща рекламни площи в голям хипермаркет. Фирма Фарко се включи в изграждането на рекламна бленда от еталбонд с прорязани елементи за хипермаркет в град Русе. В проектирането е включена индивидуална реклама за всеки отделен обект, както и обща обединяваща визия. Светещите части са изработени чрез прорязване на еталбондовите панели и засветяване чрез LED модули на елементи от плексиглас опал. Светещите елементи могат да бъдат и пълноцветни – гарантираме качество на печатаните елементи. Всички елементи се произвеждат и комплектоват в нашата производствена база. Монтажите се извършват по предварителен график с възможност за нощен монтаж.

Светещи реклами FARCO – лидер на пазара с над 20 годишен опит в сферата на Светещите реклами. Ефектна реклама за вашия бизнес. Дизайн, проектиране, производство, доставка и монтаж на светеща реклама. Гаранция за професионализъм и качество.

Клиент:

Партньор:

Светещите рекламни фаши

Могат да се категоризират като:

  • външни
  • вътрешни /интериорни/.

Основният източник на информация и комуникация с потребителя е лицето на рекламата /табела или обемни букви/. Лицето на една светеща реклама се изработва от плексиглас или винил за задно осветяване. Изображението върху лицето пък се изпълнява чрез директен печат или със самозалепващо фолио. Това са материали, които позволяват добър контраст и различни възможности от към дизайнерска гледна точка.

Повече »

Оценете тази страница