Светещи обемни букви

09.04.2018

Описание: Светещи обемни букви изработени от алуминиев профил с вътрешно LED осветление. Материал лице – плексиглас опал с транслуцентно фолио.

Светещи реклами FARCO – лидер на пазара с над 20 годишен опит в сферата на Светещите реклами. Ефектна реклама за вашия бизнес. Дизайн, проектиране, производство, доставка и монтаж на светеща реклама. Гаранция за професионализъм и качество.

Светещите обемни букви са гаранция за атрактивност и представителност. С тях можете да добавете елемент на изтънченост и индивидуалност към вашия бизнес. Тези 3D знаци се предлагат в голямо разнообразие в зависимост от използваните материали и техники. Разбира се има много фактори, който играят роля при окончателния вариант за изпълнение, затова и всяка поръчка е индивидуална сама по себе си. Най-важно за нас е Клиентът да остане доволен! Нашата важна задача е да предложим решение, максимално близко до представата на клиента, което да може да се изпълни технологично и разбира се да е съобразено с бюджета и нуждите на бизнеса му.

Клиент: Вакуум Ел Систем

Обект: гр. Ямбол

Оценете тази страница