СВЕТЕЩА КУТИЯ CASH EXPRESS

27.01.2021г.

Описание: Светеща кутия от еталбонд с прорязани елементи. Еталбонд с дървесен растер и прорязани светещи елементи от плексиглас опал 3 мм и транслуцентно PVC фолио.

Клиент: Кеш Експрес

Партньор:

Светещи кутии се използват както за външна, така и за вътрешна реклама. Те са не само атрактивни и красиви, но и лесно забележими. Поради тази причина са най-ефективният начин да покажете на минувачите къде се намирате и какво предлагате.

Различните видове светещя кутия (цени – при запитване) са подходящи за различни места, цели и бюджети. Във FARCO можете да получите не само консултация по отношение на вида и размера на подходящите за вас светещи реклами, но и професионален дизайн, качествена изработка и монтаж на съоръжението. Така за вас остава само да наблюдавате как вашите впечатляващи светлинни съоръжения да работят за вас и привличат клиентите ви.

От гледна точка на дизайна и изработката можем да създадем за вас стотици разнообразни модели светещи реклами. Ето какви могат да бъдат те в общи линии.

Светещи реклами – обемни букви

светещи реклами цени 1

Светещи реклами – Валдом

Този вид светещи реклами представляват надпис от отделни осветени букви. Самите съоръжения обикновено представляват сбор от кутии с формите на съответните букви, които могат да бъдат с лице от плексиглас или отворени. Тези светещи реклами (цени – при запитване) могат да бъдат осветявани по различни начини – да свети само лицето, да свети цялата буква или да бъде фоново осветена, тоест светлината да се излъчва зад буквата и да създава приятен фон, на който съответните букви да изпъкват. Самите осветителни тела също могат да бъдат различни – неонови, флуоресцентни, LED и др.

С такива светещи реклами (цени – при запитване) може да се изпише името на заведението, магазина, фирмата и др. Те могат да бъдат с различни размери и шрифтове, така че в крайна сметка да пресъздават точно логото ви. Светещи реклами от обемни букви да бъдат поставяни навсякъде – на стена, на покрив, на тотем, в интериора или екстериора на сградата.

Покривни светещи реклами (цени – при запитване)

Покривните светещи реклами са предназначени да бъдат забелязвани отдалече. Обикновено се поставят на сгради, отдалечени от трафика и с добра видимост към покрива. Покривните светещи реклами могат да бъдат изработени по няколко технологии – като обемни букви, обемни табла, светещи табели и др. Заради мястото, на което се монтират, покривните светещи реклами трябва да имат доста големи размери, много добро осветление и прецизен, контрастен дизайн – само така могат да бъдат забелязани и разчетени от далечно разстояние. Поради големия си обем и тегло, покривните светещи реклами (цени – при запитване) изискват и специфично място за монтаж – покривът трябва да бъде достатъчно здрав, за да издържи тежестта на конструкцията и натоварването при вятър или други неблагоприятни климатични условия.

светещи реклами цени 2

Светещи реклами – Мегатрон

Разнообразието, което можем да постигнем при покривните светещи реклами (цени – при запитване), е наистина забележително – на практика няма вариант, който да не може да бъде направен, освен ако не е в разрез с техническите изисквания, касаещи съоръжението.

Светещи реклами – тотеми

Тотемите са особен и забележителен тип светещи реклами (цени – при запитване). Те се поставят на самостоятелна конструкция на земята в близост до обекта, който рекламират. Задачата на тотемните светещи реклами е да информират и насочват минувачите към бизнес обекта, но често се използват и за промотиране на цени и продукти, както и за изброяване на дейности в обекта. Обикновено се използват за големи търговски обекти – хипермаркети, бензиностанции, търговски центрове и др.

Тотемните светещи реклами (цени – при запитване) имат големи размери и често са на пътя на минувачите, а не високо по фасадите. Това ги прави лесно забележими и изключително ефективни като начин на промотиране.

В зависимост от особеностите на мястото, тотемните светещи реклами (цени – при запитване) могат да имат различни размери и за изработката им да бъдат използвани различни техники. Конструкциите, на които се закрепват този тип светещи реклами, могат също да бъдат различни според спецификата на мястото и изискванията за безопасност при монтиране на съоръжението.

Неонови светещи реклами (цени – при запитване)

светещи реклами цени 3

Светещи реклами – Nuvei

Неонът е толкова популярен, че самата дума „светещи реклами” обикновено се свързва именно с него. Неоновите осветителни тела излъчват интензивна светлина в ярки цветове, която лесно привлича окото в тъмните часове на денонощието и е наистина атрактивна.

Въпреки че не е подходящ за всички светещи реклами (цени – при запитване), неонът може да бъде включен в голяма част от тях. Най-често срещани са класическите надписи с открит неон – неоновата тръба е извита в надпис, който е монтиран директно върху плоскост или стена. Те са елегантни и фини, което ги прави подходящи за ниско разположение върху фасади или за интериорни светещи реклами.

Неон може да се постави и в обемни букви и табла с различни размери.

Светещи реклами от еталбонд

Еталбондът е изключително подходящ материал за изработка на стилни светещи реклами (цени – при запитване). Той е красив, издръжлив на тежки атмосферни влияния и създаващ възможности от него да се изработят светещи реклами в различни цветове.

Еталбондът обикновено се използва за подложка на светещи реклами от букви, за лице на табели с прорязани надписи, за тотеми, за изработка на обемни букви.

Светещи реклами от плексиглас

светещи реклами цени 4

Светещи реклами – Tessi

Плексигласът е най-често използваният материал за изработката на светещи реклами (цени – при запитване). Той е здрав, устойчив на външни влияния, лесен за обработка и най-вече – прозрачен. Плексигласът може да пропуска различно количество светлина и така може да променя цялостната визия на различните светещи реклами. Освен това позволява да бъде произвеждан в различни цветове, което осигурява страхотно разнообразие в дизайна и изработката на светещи реклами (цени – при запитване).

От плексиглас се създават разнообразни светещи реклами (цени – при запитване) – обемни букви, дисплеи, табели с прорязване и т.н.

Интериорни светещи реклами (цени – при запитване)

Интериорните светещи реклами могат да служат като указателни знаци за посетителите на обекта, но могат и да се превърнат в стилна визитка на фирмата – част от интериора, която да задава цялостната атмосфера във фоайе, офис, чакалня или друго посещавано от клиенти място.

Интериорните светещи реклами (цени – при запитване) могат да бъдат произведени по всяка една от споменатите вече технологии. Те обаче трябва да бъдат съобразени с мястото, на което ще се монтират. От него зависи не само вида, а и размера, осветеността и стила на съответните светещи реклами.

Обикновено интериорните светещи реклами (цени – при запитване) са с по-малки размери, но когато са предназначени за просторни помещения като търговски центрове, зали, големи хотелски фоайета и др., размерите им могат да бъдат наистина внушителни.

Светещи реклами – обемни букви
Покривни светещи реклами (цени – при запитване)
Светещи реклами – тотеми
Неонови светещи реклами (цени – при запитване)
Светещи реклами от еталбонд
Светещи реклами от плексиглас
Интериорни светещи реклами (цени – при запитване)

Хората, които търсят светещи реклами, търсят и: обемни букви, външна реклама, неонови реклами, рекламни табели, светещи надписи, светещи букви, рекламни тотеми, брандиране на витрини, брандиране на автомобили, рекламни надписи и светещи табели.

Оценете тази страница