РЕКЛАМА HOTEL BANSKO

14.10.2019г.

Описание: за Наш клиент изработихме светлинна реклама “Park Hotel BANSKO”. Проекта ни включваше: дизайн, изработка, доставка и монтаж на два обемни надписа – фасаден и покривен. Фасадния надпис с името на обекта е изработен от златна иноксова ламарина с контражурно осветление. Борд 30 мм и директен монтаж към каменната фасада. Покривния надпис е изработен с алуминиев борд на буквите, плексигласово лице с транслуцентно фолио и конструкция.

Клиент: Парк Хотел Банско

Да рекламирате бизнеса си с обемни букви е ефективно и рационално решение. Всички обемни букви (цени – при запитване) по фасадите на сградите привличат лесно вниманието на минувачите, особено когато са добре проектирани, изработени и монтирани. Качествената изработка на обемни букви гарантира не само атрактивност, но и дълготрайност, което ще направи инвестицията ви още по-добра и с по-голяма възвращаемост.

Покривна светлинна реклама

При покривните реклами има някои специфични особености. От голямо значение е рекламата да бъде поставена на място, където ще се забележи от възлови кръстовища и булеварди, да има поток от хора. По този начин се осигурява, така наречената реклама 24/7.

Този вид външни реклами са характерни и дори задължителни, когато искате да затвърдите имиджа си. Обикновено тази рекламата трябва да бъде доста по-голяма, за да бъде забелязана от голямо разстояние. Това налага изработване на подходяща носеща конструкция съобразена, както със самия надпис, така и със неговото местонахождение. При букви и знаци с височина над 2 метра ние препоръчваме лицето да бъде изработено от винил, алуминиев борд, алуминиев гръб и вътрешно LED осветление. Този вариант на изпълнение осигурява висока издръжливост на буквата и защита на компонентите в нея. При по-малките надписи лицата на знаците спокойно могат да се изпълняват с плексигласови лица.

Надежден монтаж

Много е важно надписът да бъде лек, но в същото време добре укрепен и надежден. Монтажната конструкция е индивидуална за всеки надпис и е изчислена спрямо неговите размери и тежест. Конструкциите могат да са изработени от стоманени или алуминиеви профили с покритие против стареене и корозия. При монтаж на покриви много важно е рекламните букви да са олекотени, за да се облекчи както транспорта, така и качването им на самия покрив. В град София например са разрешени само ажурни надписи за покривна реклама, главно с цел безопасност – не е разрешено поставянето на плътни табели по покривите на сградите.

Оценете тази страница