Обемните букви се използват за триизмерни знаци, които могат да бъдат LED осветявани и висят на външни витрини по цял свят. Те са професионален знак за магазини и офиси, който е много видим и лесен за четене и може да бъде персонализиран специално за вашата марка. Ако се чудите дали вашият бизнес има възможно най-ефективните външни знаци, запитайте се дали табелите на магазина или офиса ви показват правилно информацията. Дали помагат да привлекат клиенти и дали работят за подобряване на имиджа на вашата марка. Добрата новина е, че ако искате да подобрите своите външни знаци, обените букви могат да постигнат всички изброени по-горе функции и дори повече. Те наистина са превъзходен избор за табели, както за съществуващи, така и за нови собственици на бизнес.

3 ползи от използването на обемни букви за вашите знаци

Използването на обемни букви в подкрепа на бизнеса ви може да ви помогне да се доближите до целите си за продажби и растеж. По-долу са представени само някои от предимствата им.

Те са трайни и енергийно ефективни.

Обемните букви са направени предимно от лек алуминий и могат да бъдат монтирани по различни начини, за да се гарантира, че са обезопасени. Този тип външни знаци изисква малко или никаква поддръжка. А светодиодните лампи, използвани за осветяване на знаците, са проектирани така, че да издържат дълго време, без да увеличават разходите ви за електричество. LED осветлението консумира по-малко енергия и е по- екологично съобразно поради липсата на живак и олово. Те също така използват по-ниско напрежение и имат продължителност на живота най-малко 100 000 часа.

Обемните букви повишават видимостта и подпомагат имиджа на марката.

Външните знаци правят нещо повече от простото предаване на съобщение. Те също така поддържат нематериални маркетингови елементи, които допринасят за престижа на бранда на вашата компания. Знакът на вашия магазин или офис трябва да бъде приветлив, приканващ и да работи, за да привлече идеалните ви клиенти. Фирмите избират обемни букви за своите витрини, защото са професионално изглеждащи и лесно се виждат от разстояние, дори и през нощта. Да бъдеш видим означава много, когато става въпрос за брандиране на бизнеса ви и за добро първо впечатление. Обемните букви са доказан маркетингов инструмент, който увеличава общата видимост и разпознаването на марката. Светещи Реклами с обемни букви.

Те са много адаптивни.

Обемните букви могат да бъдат персонализирани, така че да отразяват уникалните елементи на бранда на фирмата ви. И въпреки че изглеждат професионално и скъпо, те всъщност са доста благоприятни за бюджета, дори когато са персонализирани, за да отразяват правилно марката ви. Когато решите да използвате обемни букви, можете да променяте неща като цвят, размер, шрифт, монтиране и осветление, което води до уникален за бизнеса ви знак.

Инвестирайте в обемни букви за по- добро представяне на бизнеса ви

Обемните букви, от прости до персонализирани LED дизайни, могат да привлекат хиляди клиенти и да рекламират марката ви с многократни импресии. Ако сте готови да подобрите и да увеличите бизнеса си чрез обемни букви, намерете квалифициран производител на знаци, за да започнете. Специалистите могат да ви помогнат да направитв така, че вашият бизнес да бъде забелязан. Свържете се с фирма, правеща обемни букви, за да започнете да създавате персонализирани знаци, които рекламират вашата марка и улесняват постигането на бизнес целите ви.

Оценете тази страница