Основно предимство на светещите реклами, поставени върху високи сгради е, че се забелязват от далече и имат пряко въздействие върху потребителя. Да използваме вечерта, за да осветим града с рекламни послания, винаги е добра идея.

Технически съображения

Размерите на рекламните пана се определят от конкретната поръчка и идеята на клиента. Разбра се, мястото на монтаж също има значение. Височината на покривните реклами варира между един и пет метра, като не е е желателно размерът във височина да надхвърля максимума от 5 метра. С големите размери рискувате външните природни влияния да повредят или счупят рекламата Ви, което е опасно за хората наоколо и нерентабилна инвестиция.

Идеи за материали и изпълнение на поръчката

Структурата на носещата метална конструкция, зависи от дизайна, обема и вида на рекламата. Когато става въпрос за обемни букви, табели, неонови надписи, инсталации с различна форма и осветление, се изгражда метална конструкция, върху която се закрепват отделни светещи елементи.

Осветяването на покривните реклами се осъществява с луминесцентни лампи. Led модули или неонови тръби, като led модулите са за предпочитане, защото имат по-дълъг живот и не са трудни за поддръжка.

Неоновото осветление също е много популярно при изработката на рекламни съоръжения. То има специфични цветове и е характерно за някои популярни брандове, с които работим.

Във Фарко използваме две технологии за изработка на неонови реклами:

  • Рекламни табели с открит неон – върху носещата конструкция директно се монтират неонови тръби, оформени, така че да изобразяват рекламен текст и/или лого.
  • Закрит неон – неоновите лампи се монтират във обемните букви или светещи кутии, от които ще се изработва съоръжението за външна реклама.
5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 3 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Ефективна светеща реклама

References

Ads

Farco е лицензирана фирма за Светещи реклами. Вътрешни и международни Светещи реклами, както и професионално извършване на монтажни дейности. Работим по световни стандарти, гарантиращи качествени хамалски услуги и че вашите вещи ще бъдат преместени безпроблемно до всяка точка на света.

За нас граници не съществуват в сферата на Светещи реклами и табели.

Светещи Реклами София. Планираме всичко изключително внимателно. Изработка, превозване Демонтаж/Монтаж на Светещи Реклами и Табели. Обадете се!

Държим най-вече на професионализма и качеството на услугите, които предлагаме: Светещи реклами и табели .
Нашата цел е да Ви предложим максимално ефективни решения.

Ние сме експерти в рекламата на вашата фирма.

Ефективна светеща реклама

Светещи реклами,

Светещи Реклами България,

Лабораторно оборудване или Фабрично оборудване към новите ви помещения. Цялото електронно оборудване, като сървъри и модемни шкафове, се опаковат в специално проектирани кутии и се транспортират в превозни средства с пневматично окачване. Светещи реклами и табели.

Оценете тази страница