Нищо не осигурява по- добър ефект от 3D лоби буквите за офиси и витрини. Добра визия за всяка акцентираща стена, тези рекламни решения включват посланието ви за марката в образа на корпоративната идентичност на бизнеса ви. Какво прави тези триизмерни дисплеи толкова популярни?

Универсалността на материалите и дизайна са ключът към успеха

Има много материали, от които да избирате. Алуминиеви и акрилни материали са два от фаворитите. Те редовно са оформяни в корпоративни шрифтове, лога и специфични стилови елементи. Формованата пластмаса дава възможност за призматични облицовки. Неръждаемата стомана осигурява елегантност и изтънченост във всяка обстановка.

Избор на правилния цвят

По-голямата част от собствениците на фирми избират цветове от корпоративните си палитри за представяне на табелите във фоайето, където чакат посетителите или клиентите. Разбира се, може да изберете контрастен цвят за акцентиращата стена. По този начин се акцентира върху разпознаването на името на фирмата ви. Друга възможност е използването на метален нюанс. Това решение помага подсъзнателно да се внушат на клиентите качествата на материалите или стоките на вашата компания.

Детайли за инсталацията, които променят нещата

Дори окачването на рекламната табела оказва значително влияние върху визията. Например, стендовете са чудесен начин за използване при индивидуални елементи. Оставяйки естетически приятно разстояние от един инч между знака и стената, те дават като резултат драматичен и привлекателен дисплей. Придават на буквите вид, сякаш се движат над повърхността на стената. Този съвременен дизайн работи добре в много офиси.

Друг привличащ окото метод е използване на осветление. Някои собственици на фирми са започнали да поръчват светещи букви във фоайето на фирмата. Могат да се направят вътрешни 3D букви, които да се инсталират в офис или магазин. Друга възможност е използването на светодиоди зад табелата с логото. Когато поставите знака със стендове, светлината се отразява от стената и му придава ореол.

Сложете заедно елементи с различни стилове

Триизмерните букви са само една част от уравнението. Друга възможност е добавянето на табло с логото, към което да се монтират. Този тип подреждане е идеален, когато се нуждаете от рязък цветови контраст между стените и буквите, но вашите корпоративни нюанси затрудняват постигането му без известна помощ.

Такова съчетание на 3D букви с табло с логото на фирмата ще поясни по- добре същността на вашия бизнес. Този подход е стандартен, когато от името на фирмата не става ясно какъв е видът на бизнеса ви и отрасъла, в който сте. Или е трудно да се отгатне какви са продуктите, които предлагате. Той също така е отличен инструмент за генериране на осведоменост за марката сред клиентите. Препоръчително е да запазите буквите в същия цвят и шрифт, сменяте само стила на дисплея.

Оценете тази страница