Какво мислите, че ще се случи при маркетинга или рекламата на знаците през тази година? Каква мислите, че ще бъде ролята на знаците в рекламата?

Има някои удивителни промени в дизайна на знаците и смятаме, че те ще окажат значително въздействие през 2019 г. За да сте в крак с тенденциите в рекламните знаци, ето някои от тях тук:

Повече креативност

Творчеството е ключът към всяка маркетингова стратегия. Рекламодателите трябва да бъдат по- креативни с рекламните си кампании, за да достигнат до масите. Тук ще имат значение цифровите знаци. Още през 2014 г. Пепси вдигна високо бариерата с кампанията си в автобусни спирки, която използва разширената реалност. Кампанията беше огромен хит. Лесно е да разберем, че трябва да бъдем по- креативни от всякога, за да ни забележат: Светлинна Реклама

Изкуствен интелект

Използването на изкуствен интелект вероятно ще се увеличи през 2019 г. Изкуственият интелект също ще повлияе на по- широкия дигитален маркетинг. Използването му нараства поради увеличения мащаб и ползите от него в много индустрии.

Изкуственият интелект в маркетинга помага за събирането на данни и предоставя информация, която подобрява маркетинговите планове. Освен по- лесното събиране на данни, той дава възможност за професионалност и интерактивност.

Интерактивност. Светлиннa рекламa.

Ако има нещо, което сме виждали да расте и да доказва своята стойност, това е интерактивността. Тя оказва влияние върху всички видове знаци. Въпросът е дали можете да постигнете високо ниво на интерактивност или не.

Целта на интерактивността е да се дадат повече възможности на клиентите. В един магазин, например, тя им позволява да преглеждат продуктите и характеристиките им или да проверяват за изчерпани артикули. Можете да използвате ефективно знаци като банери или вътрешни знаци, за да увеличите взаимодействието с клиентите.

По-богата персонализация

Персонализацията нарасна и достигна точка, в която е станала необходима за всяка кампания. Като се има предвид акцентът върху интерактивността, възможностите за персонализация са се увеличили. Персонализираното съдържание работи доста добре в индустрията на рекламните знаци, за да осигури комуникация между клиентите и бизнеса.

Цветови минимализъм

Когато говорим за минималистична цветова палитра, ние си представяме земни тонове като сиви или тъмно жълти. Но тази година ще видим доста ярки цветове сред простите цветни палети. Така че можем да ви уверим, че ще има някои по- ярки знаци, които да очакваме с нетърпение.

Винтидж стил знаци

Няма стил, който да отмине завинаги. Вдъхновяваме се от класическия дизайн и стилове в модата, рекламата и дизайна. През последните няколко месеца има увеличение на заявките за знаци, вдъхновени от винтидж стила. Релефни шрифтове и ярки цветове привличат вниманието и влияят на чувствата. Ярките боядисани знаци и лампички, наподобяващи тръби, които дават усещане за неонова табела, си пробиват път към индустрията на рекламните знаци.

Геометрични форми и абстрактни модели

Геометричните форми и абстрактните модели се увеличават, както в знаците, така и в уеб дизайна. Релефните модели намериха своя път в брандирането. Така че през 2019 г. може просто да попаднете на някакъв луд зигзагообразен привлекателен знак.

2019 година ще бъде голяма година за индустрията на рекламните знаци. В нея ще преобладават живите цветове и творческата свобода.

Разгледайте и другите наши предложения за неонови реклами.

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 1 review)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Светлиннa рекламa

References

Partners

Farco е лицензирана фирма за Светлиннa рекламa. Вътрешни и международни Светлиннa рекламa, както и професионално извършване на монтажни дейности. Работим по световни стандарти, гарантиращи качествени хамалски услуги и че вашите вещи ще бъдат преместени безпроблемно до всяка точка на света.


За нас граници не съществуват в сферата на Рекламата с  табели.

Интериорни Светлинна Реклама София. Планираме всичко изключително внимателно. Изработка, превозване Демонтаж/Монтаж на Интериорни Светлинни Реклами. Обадете се!

Държим най-вече на професионализма и качеството на услугите, които предлагаме: Интериорни реклами .
Нашата цел е да Ви предложим максимално ефективни решения.

Ние сме експерти в рекламата на вашата фирма.

Светещи Реклами София

Светлиннa рекламa,

Светещи Реклами България,

Лабораторно оборудване или Фабрично оборудване към новите ви помещения. Цялото електронно оборудване, като сървъри и модемни шкафове, се опаковат в специално проектирани кутии и се транспортират в превозни средства с пневматично окачване. Светлинна Реклама и табели.


Отпечатани извън дома са статични медии, разпределени по физически пространства. [13] Това са:

Въздушна реклама – Въздушната реклама включва теглене на банери чрез самолети с фиксирано крило, както и дирижабли като дирижабли и други въздушни надуваеми надуваеми плажове, събития и задръствания. [14]

Билборд велосипедът е нов тип мобилна реклама, в която моторът качва билборд с рекламно съобщение. Този метод е рентабилна, целенасочена и екологична форма на реклама.

Печатна реклама на мобилен билборд
Разпространение на брошури – Информационните дисплеи в обществени места за събиране като транспортни центрове, места за настаняване, центрове за посетители, атракции и търговски обекти са целенасочени начини за разпространение на високоефективни съобщения до целевата аудитория. Светлинна Реклама Този метод е малко по-различен от традиционния OOH, тъй като потребителят самостоятелно избира материала за съобщения и може да вземе това съобщение с тях.

Билборд

– билбордове (или бюлетини) обикновено се намират в силно видими [15] области с тежък трафик като бързи пътища, първични артерии и големи кръстовища. В бюлетини на САЩ обикновено са осветени. Рекламните произведения.Светлиннa рекламa

Oбикновено цифрово отпечатани върху големи мембрани с покритие от винил, често се “въртят” от оператора на открито. На няколко места в метрополисната зона, за да се постигне желаният обхват на населението, както е определено в договора за продажба.

С продължителен период на висока видимост рекламите на билбордовете осигуряват на рекламодателите значително влияние върху пътуващите. Това е най-големият стандарт от домашния рекламен формат, който обикновено се измерва на 14ftx48ft в общ размер. Светлинна Реклама

Винилови прозорци, позволяващи използването на прозорци, на странична и задна реклама на алкохол в автобус в Берлин
Автобусна реклама – Утвърждаване на марката и генериране на бързо припомняне с експозиция в близост до мястото на покупка.

Показване на железопътни линии – Достига до затворена аудитория на луксозни крайградски пътници. Освен това, достига до обяд патрони, купувачи и бизнес професионалисти.

ComPark реклама – ComPark е устройство, използвано за реклама на паркинг; който е поставен върху паралелните линии на даден залив и е в състояние да получи незабавна експозиция от шофьорите. Които току-що са паркирали автомобила си. ComPark служи и като ръководство, което помага на шофьорите да се придържат към размера на мястото за паркиране.

Надуваем билборд – подобен на обикновения 2D билборд, но наложен на 3D обект. Най-добре се използва за продажба на физически продукти, а не за услуги. Икономичен подход, който е в състояние да постигне висока осведоменост за марката и да увеличи покупките на продукти.

Банерната реклама на лампата – колоните на лампата са разположени навсякъде, което позволява на рекламодателите и събитията да използват банери, за да насочват точно географските местоположения и да създават масивна рекламна осведоменост.

Мобилен билборд – Мобилните билбордове предлагат голяма степен на гъвкавост на рекламодателите. Тези реклами могат да бъдат насочени към конкретни маршрути, места или събития, или могат да бъдат използвани за постигане на насищане на пазара.

Специална версия е надуваемият билборд, който може да стои почти навсякъде. Този продукт може да се използва и за нощни филми на открито.

Мобилен надуваем билборд

Плакат – Насочете местните аудитории с тези билбордове, които са видими за движението на автомобили и са идеални за въвеждане на нови продукти / услуги.

Маркетолозите използват плакати, за да постигнат рекламни цели и повишават осведомеността за марката, като поставят множество единици на стратегически места, като същевременно намаляват цената на хиляда импресии.

Това е стандартизиран формат на плаката, обикновено с размери 12’3 “x 24’6”; официално известен като 30-листов плакат.

Премиер панелът – панелите Premiere съчетават честотата и обсега на плакатната кампания с творческото въздействие на бюлетина.

Премиер квадратен – Ярката осветеност на горната и долната част на премиерния панел осигурява допълнително въздействие след потъмняване.

Улична реклама – Използването на настилки и улично обзавеждане за създаване на медийно пространство за марките, за да предадат посланието си на улицата с ценово ефективен подход.Светлинна Реклама

Рекламиране на такси

Рекламиране на такси – Рекламирането на таксита позволява на рекламодателите да подчертаят своите продукти, независимо дали са маркирани, или насочени послания, директно в области, където хората работят, пазаруват и играят.

Wallscape – Wallscapes са прикрепени към сградите и са в състояние да приемат голямо разнообразие от необичайни форми и размери. Светлинна Реклама

Тези реклами на билбордове са видими от разстояние и осигуряват огромно въздействие в основните зони на метрото.

Рекламиране на въздухоплавателни средства – Рекламата на въздухоплавателни средства включва брандиране на продукти или услуги във и извън самолета. Това включва опаковане на самолета с отпечатани SAVs, маркиране на багажни етикети, брандиране на бордната карта, брандиране на табла за маса и др.Светлинна Реклама

Други видове нецифрови реклами за ОХ включват дисплеи на летищата; дисплеи за транзит и автобус; дисплеи за облегалки за глава; Двустранни панели; младши плакати; и дисплеи за търговски обекти.

Оценете тази страница