Вашият потенциален клиент току-що ви показва дизайна на предната осветена част на своите обемни рекламни букви. Забелязвате, че за предната част на буквите е избран цвят бургундскo тъмно червено винил. Какво трябва да кажете на клиентите си за потенциалната видимост на този цвят през нощта? Кажете им, че нощната видимост вероятно няма да бъде оптимална.

Проблемът е, че някои винилни цветове имат много по- лоша нощна видимост от другите (дори при правилно инсталирана осветеност). И винаги е най-добре да информирате предварително клиента си за този проблем.

Кои винил цветове може да нямат ярка нощна видимост?

Ето няколко примера:

*Тъмно синьо

* Бургундско тъмно червено

* Черно

*Лилаво

*Тъмно зелено

Ако клиентът ви попита за съвет какъв цвят винилна обемна буква е ярък и ясно видим през нощта, бял е безопасен избор. Вашият клиент може да настоява за използването на по-тъмен цвят винил (възможно е да съответства на фирмена конфигурация за цвят на бранда). Ако случаят е такъв, друга опция е използването на светло лице акрил с тъмно винилово покритие, малко по-малко от лицето.

Тази конфигурация на буквата се нарича “reveal“- по- тъмен винил над по- светъл акрил. Тя генерира много видим набор от букви. Има ярка видимост въпреки използването на тъмно винилово покритие.

Друга възможност е да се използва перфориран винил. Осигурява по-тъмно лице през деня с по-светла презентация през нощта.

Така че заключението е – тъмното винилово покритие ще се отрази на видимостта на знака през нощта. Светещата реклама на клиента трябва да може да се конкурира с други реклами и да привлича внимание. Защо да използвате цвят, който ще намали степента на впечатлението и четимостта на буквите. Помолете клиентите да обмислят по- светъл цвят  винил или винилна конфигурация, която ще подобри видимостта. Научете всичко за светещите реклами.

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 1 review)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Светещи реклами за бизнеса

References

Ads

Farco е лицензирана фирма за Светещи реклами. Вътрешни и международни Светещи реклами, както и професионално извършване на монтажни дейности. Работим по световни стандарти, гарантиращи качествени хамалски услуги и че вашите вещи ще бъдат преместени безпроблемно до всяка точка на света.

За нас граници не съществуват в сферата на Светещи реклами и табели.

Светещи Реклами София. Планираме всичко изключително внимателно. Изработка, превозване Демонтаж/Монтаж на Светещи Реклами и Табели. Обадете се!

Държим най-вече на професионализма и качеството на услугите, които предлагаме: Светещи реклами и табели .
Нашата цел е да Ви предложим максимално ефективни решения.

Ние сме експерти в рекламата на вашата фирма.

Светещи реклами за бизнеса

Светещи реклами,

Светещи Реклами България,

Лабораторно оборудване или Фабрично оборудване към новите ви помещения. Цялото електронно оборудване, като сървъри и модемни шкафове, се опаковат в специално проектирани кутии и се транспортират в превозни средства с пневматично окачване. Светещи реклами и табели.

Оценете тази страница